AcasăStiriSocialTimişoara anului 2017, prin ochii locuitorilor din Plopi, Kuncz și Baba Dochia:...

Timişoara anului 2017, prin ochii locuitorilor din Plopi, Kuncz și Baba Dochia: boschetari, câini vagabonzi, iarbă necosită, căruțe și animale lăsate libere

Boschetari care caută prin tomberoane, câini vagabonzi, iarbă necosită sau animale lăsate libere pe domeniul public – acestea sunt doar câteva din problemele cu care se confruntă locuitorii din mai multe cartiere ale Timişoarei, în anul 2017. Agenţii de la Poliţia Locală au mers pe teren şi ai discutat cu 168 de cetăţeni din cartierele Plopi, Kuncz și Baba Dochia.

Conform informării transmise de poliţia locală, problemele cu care se confruntă oamenii din cartierele amintite mai sus sunt „abandonarea de deșeuri, iarbă necosită, prezența câinilor fără stăpân, imobile degradate, vehicule cu tracțiune animală, persoane fără adăpost care caută în tomberoane împrăștiind deșeurile, animale lăsate în libertate pe domeniul public etc. În urma acțiunii au fost identificate zone în care se aflau autovehicule ce păreau a fi abandonate, locaţii frecventate de câini fără stăpân, terenuri virane sau neîmprejmuite şi rampe clandestine de deșeuri”. Direcţia din subordinea primăriei a informat şi că
„toate problemele au fost sintetizate, urmând a se lua măsurile legale care se impun în funcție de fiecare situație în parte, iar cele ce intră în competența altor direcții din Primăria Timișoara sau altor instituții vor fi direcționate acestora. Acțiunile continuă și în perioada următoare”.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente