Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Parada mărțișoarelor bicicliste, la Lugoj! De 1 Martie!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Echipa „Lugojul Pedalează” lansează provocarea: „Școala Lugojul Pedalează”, sub sloganul – mișcare, comunitate, creativitate. ”Toate școlile şi liceele sunt invitate să participe cu cât mai mulți elevi la turele noastre. Vizibilitatea ne dorim să fie cât mai originală, iar prezența la acţiuni va fi contorizată”, anunță organizatorii, care spun că școala care va avea cea mai semnificativă participare la sfârşitul verii va primi titlul de „Şcoala Lugojul Pedalează” pentru anul 2015.

Recunoaşterea va fi marcată printr-o plachetă montată pe zidul instituţiei la deschiderea anului şcolar 2015/2016, printr-o diplomă, dar şi printr-o plimbare a tuturor bicicliştilor la şcoala respectivă, unde reprezentanţii acesteia vor putea să-şi prezinte unitatea de învăţământ.

Odată cu invitaţia la următorul eveniment, Lugojul Pedalează de Mărțișor, dăm startul colaborării. Fiecare școală sau liceu este invitată să participe la parada mărțișoarelor, care va avea loc pe platoul Casei de Cultură, duminică, 1 martie 2015, începând cu ora 15:00.

Tura va începe la ora 16:00 și se va desfășura pe traseul Casa de Cultură a Sindicatelor -N. Bălcescu – Ep. Dr. Ioan Bălan – MOL Caransebeşului – retur pe Ep. Dr. Ioan Bălan – Bucegi – Unic – Timişoarei – OMV – 1 Decembrie – Universitatea Drăgan.

Standul reprezentativ va fi cât mai original și personalizat, astfel încât numele instituției să fie cât mai vizibil. Cicliştii, şi mai ales ciclistele, vor putea admira munca fiecărui elev, mai ales că toate mărţişoarele sunt realizate manual de copii. La sfârșitul evenimentului, mărțișoarele vor fi împărțite doamnelor și domnișoarelor prezente la pedalare.

Înainte de plecare, organizatorii vor împărţi gratuit încă 100 de numere de înmatriculare ale campaniei la cei care nu au unul deja. Până acum s-au împăţit 2.100 de numere de bicicletă care sunt tot mai vizibile pe străzile Lugojului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Primarul Dominic Fritz a încălcat legea rutieră direct din șaua bicicletei

Pentru că românul s-a născut poet și știe, pe lângă fotbal și politică, să...

Demagog cu gura plină! Primarul Dominic Fritz a încălcat legea rutieră direct din șaua bicicletei

Cel mai simplu e să dai lecții la toată lumea și tu să faci...

Arunci gunoi pe jos, parchezi masina sau intri cu bicicleta pe interzis? AMENDA!

În ultima săptămână, polițiștii locali din Timișoara au aplicat 29 de sancțiuni pentru aruncarea...