Primarul Timișoarei a anunțat că, în calitate de reprezentant al municipalității, ieri și-a pus semnătura pe contractul de execuție a lucrărilor care vor demara săptămâna viitoare în Parcul Pădurice. ”Am semnat contractul de execuție a lucrării de amenajare a Parcului Pădurice. Licitaţia s-a încheiat cu succes. S-a încheiat şi perioada de depunere a contestaţiilor, iar licitația a fost câştigată de SC Lovrintim SRL, la un preț de 4,6 milioane de lei fără TVA. Durata de execuţie a lucrării este de 12 luni” a explicat Nicolae Robu.

Parcul Pădurice este unul dintre cele mai mari din Timișoara, iar municipalitatea dorește ca acesta să fie reabilitat până cel târziu la finalul acestui an, deși suma prevăzută inițial pentru reamenajarea obiectivului a fost de circa 2 milioane de euro, iar licitația a fost adjudecată pentru o investiție care depășește cu puțin un milion de euro. ”Tot ce a fost prevăzut în proiect se va face. Proiectul este aşa cum a fost el făcut cunoscut, cu revizuirile care au avut loc înainte de a se da drumul la licitaţie” mai spune edilul-șef al capitalei Banatului.

De ce spune primarul Nicolae Robu că a scăzut atât de mult suma de investit în acest obiectiv, dar și cum dovedește Primăria Timișoara transparența licitațiilor electronice, aflați în înregistrarea video de mai jos.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.