Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Parcul Pădurice va fi reabilitat! De ce costă doar jumătate din suma estimată inițial și când e gata VIDEO

- Advertisement -

Primarul Timișoarei a anunțat că, în calitate de reprezentant al municipalității, ieri și-a pus semnătura pe contractul de execuție a lucrărilor care vor demara săptămâna viitoare în Parcul Pădurice. ”Am semnat contractul de execuție a lucrării de amenajare a Parcului Pădurice. Licitaţia s-a încheiat cu succes. S-a încheiat şi perioada de depunere a contestaţiilor, iar licitația a fost câştigată de SC Lovrintim SRL, la un preț de 4,6 milioane de lei fără TVA. Durata de execuţie a lucrării este de 12 luni” a explicat Nicolae Robu.

Parcul Pădurice este unul dintre cele mai mari din Timișoara, iar municipalitatea dorește ca acesta să fie reabilitat până cel târziu la finalul acestui an, deși suma prevăzută inițial pentru reamenajarea obiectivului a fost de circa 2 milioane de euro, iar licitația a fost adjudecată pentru o investiție care depășește cu puțin un milion de euro. ”Tot ce a fost prevăzut în proiect se va face. Proiectul este aşa cum a fost el făcut cunoscut, cu revizuirile care au avut loc înainte de a se da drumul la licitaţie” mai spune edilul-șef al capitalei Banatului.

De ce spune primarul Nicolae Robu că a scăzut atât de mult suma de investit în acest obiectiv, dar și cum dovedește Primăria Timișoara transparența licitațiilor electronice, aflați în înregistrarea video de mai jos.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=2ax6seJYjmc&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore