Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Sportivii Clubului Sho-Dan Karate Timişoara şi-au adjudecat Cupa Internaţională Banzai

- Advertisement -

ShoDan_2013.02.26_3La finele săptămânii trecute, la Arad, a avut loc cea de-a XX-a ediţie a Cupei Internaţionale Bonzai la karate. Fiind una dintre cele mai prestigioase competiţii de gen din zona de vest a ţării, cu peste 500 de sportivi de la 45 de cluburi, din şase ţări. Sportivii Clubului Sho-Dan Karate din Timişoara au obţinut primul loc în clasamentul general al cluburilor, cu 77 de puncte, reuşind implicit să câştige Cupa Banzai 2013.

Sâmbătă, 23 februarie 2013, la Arad a avut loc cea de a XX-a ediţie a Cupei Banzai la karate. Competiţia este una dintre cele mai puternice şi de tradiţie din zonă şi chiar la nivel naţional. Anul acesta, concursul de karate a reunit peste 500 de sportivi din 45 de cluburi, reprezentând 6 naţiuni: Italia, Slovacia, Serbia, Ungaria, Bosnia & Herzegovina şi România.

Sportivii Clubului Sho-Dan Karate Timişoara, antrenaţi de profesorul George Coca (3 DAN) au reuşit obţinerea celui mai mare număr de medalii. Astfel, ei s-au situat pe primul loc în clasamentul general pe cluburi cu un număr de 77 de puncte, câştigând Cupa Banzai 2013.

Următoarea provocare pentru sportivii clubului Sho-Dan, după reuşita de la Arad, este finala Campionatului Naţional, care va avea loc în luna martie, la Timişoara, în Sala Constantin Jude.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore