Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportSportivii Clubului Sho-Dan Karate Timişoara şi-au adjudecat Cupa Internaţională Banzai

Sportivii Clubului Sho-Dan Karate Timişoara şi-au adjudecat Cupa Internaţională Banzai

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

ShoDan_2013.02.26_3La finele săptămânii trecute, la Arad, a avut loc cea de-a XX-a ediţie a Cupei Internaţionale Bonzai la karate. Fiind una dintre cele mai prestigioase competiţii de gen din zona de vest a ţării, cu peste 500 de sportivi de la 45 de cluburi, din şase ţări. Sportivii Clubului Sho-Dan Karate din Timişoara au obţinut primul loc în clasamentul general al cluburilor, cu 77 de puncte, reuşind implicit să câştige Cupa Banzai 2013.

Sâmbătă, 23 februarie 2013, la Arad a avut loc cea de a XX-a ediţie a Cupei Banzai la karate. Competiţia este una dintre cele mai puternice şi de tradiţie din zonă şi chiar la nivel naţional. Anul acesta, concursul de karate a reunit peste 500 de sportivi din 45 de cluburi, reprezentând 6 naţiuni: Italia, Slovacia, Serbia, Ungaria, Bosnia & Herzegovina şi România.

Sportivii Clubului Sho-Dan Karate Timişoara, antrenaţi de profesorul George Coca (3 DAN) au reuşit obţinerea celui mai mare număr de medalii. Astfel, ei s-au situat pe primul loc în clasamentul general pe cluburi cu un număr de 77 de puncte, câştigând Cupa Banzai 2013.

Următoarea provocare pentru sportivii clubului Sho-Dan, după reuşita de la Arad, este finala Campionatului Naţional, care va avea loc în luna martie, la Timişoara, în Sala Constantin Jude.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare