Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Peste 100 de elevi azi în vizită la sediul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °
“Şcoala altfel” la Poliţia de Frontieră ,  in cadrul programului „Să ştii mai multe să fii mai bun” . In cursul zilei de azi, sediul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, precum şi sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Cruceni au fost vizitate de peste 100 de elevi din cadrul Şcolii gimnaziale nr. 7 “Sfânta Maria” – Timişoara şi Şcoala generală din comună Giulvăz.

    Reprezentanţii poliţiei de frontieră le-au explicat elevilor activităţile specifice care se desfăşoară într-un Punct de Trecere a Frontierei, principalele atribuţii ale poliţiştilor de frontieră, le-a fost prezentată tehnica din dotare, cu precădere mijloacele de transport, o autospecială care funcţionează pe principiul termoviziunii, aparatura de vedere pe timp de zi/noapte, câinii de serviciu şi au vizionat câteva filme care au prezentat activitatea lucrătorilor din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara.
    Atenţia şi receptivitatea de care au dat dovadă atât elevii, cât şi profesorii au fost răsplătite cu un exerciţiu demonstrativ, la finalul demonstraţiilor copiii având posibilitatea de a se urca în autospecialele de intervenţie din dotarea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare