Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportACS Poli Timişoara s-a "ales" cu un Fan Club în Spania

ACS Poli Timişoara s-a „ales” cu un Fan Club în Spania

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Reprezentanta Timişoarei în liga secundă de fotbal – ACS Poli Timişoara – are fan club la mii de kilometri distanţă. Suporterii echipei bănăţene au format Fan Club ACS Poli Spania, în ţara în care „fotbalul se mănâncă pe pâine”.

Echipa „Poli Timişoara” a făcut publică o scrisoare, primită pe adresa clubului chiar din Spania, acolo unde, mai mulţi suporteri ai alb-negrilor au înfiinţat un Fan Club. Acesta a adunat 127 de „inimioare” care urmăresc fiecare meci, transmis la televizor, al favoriţilor.

Scrisoarea venită chiar din Spania arată astfel:
”Este o mare onoare şi totodată o mare bucurie să vă putem scrie câteva rânduri din partea Fan Club ACS Poli Spania. Chiar dacă între noi şi echipa noastră favorită se interpun câteva mii de kilometri, inima mare a Fan Clubului ACS Poli Spania, formată din 127 de inimioare pulsează pentru voi ori de câte ori vă aflaţi în competiţie, se bucură de bucuria voastră şi se întristează când sunteţi supăraţi.

Noi, cei care am ales să trăim în Spania nu am uitat niciodată de echipa noastră de suflet ACS Poli şi chiar dacă aici se mănâncă fotbal pe pâine, nu ratăm niciodată atunci când se transmit partidele ACS Poli, le urmărim la televizor şi ne informăm tot timpul de evoluţia favoriţilor noştri.

Vă dorim din tot sufletul numai succese, iar fiecare sfârşit de campionat să situeze ACS Poli într-un loc binemeritat care să ne facă mândri că suntem membri Fan Club ACS Poli Spania.

Ştim că sunt vremuri de criză, dar am fi foarte fericiţi dacă ne-aţi putea răspunde printr-o scrisoare adresată membrilor Fan Club ACS Poli Spania.

E drept că ne-am dori cât mai multe autografe, dar dacă puteţi măcar acestea semnate de jucătorii noştri favoriţi. Vă mulţumim din suflet!” scriu suporterii lui Poli din Spania.

Clubul nu a rămas dator şi le-a răspuns suporterilor prin intermediul site-ului oficial deocamdată: „Şi noi mulţumim susţinătorilor noştri pentru frumosul mesaj şi îi anunţăm că în curând vor avea parte de o mare surpriză!” scrie pe acspoli.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență, echipa de fotbal Poli Timișoara...

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara vrea sa scoata cat mai...

Poli Timisoara si-a luat mijlocas ofensiv de nationala! Doi veterani au parasit echipa

Doi dintre vechii componenți ai clubului de fotbal Poli Timișoara și-au reziliat înțelegerile cu...