Copiii de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 14 din Timișoara au plantat pomi fructiferi în curtea grădiniței. – UN OMULEȚ, UN POMULEȚ

Conform unei tradiții românesti, fiecare om trebuie să planteze măcar un pom în viața sa. Pornind de la această tradiție, dar și integrâdu-se în specificul  activităților de mediu, copiii de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 14 din Timișoara au plantat pomi fructiferi în curtea grădiniței.

” Astăzi am continuat programul ” Să știi mai multe, să fii mai bun”, fiind prieteni ai plantelor . Am pornit de la nevoia de a respira un aer cât mai curat, dar și de la dorința noastră de a observa în fiecare primăvară florile mărului, prunului, părului, caisului și ale altor pomi fructiferi. Așa că fiecare grupă și-a ales un pom fructifer pe care și-a propus să îl planteze și să îl îngrijească. Într-un cuvânt, fiecare grupă a ” adoptat” sau mai bine zis s-a înfrățit cu un pom, astfel creându-ne micuța noastră livadă de la grădiniță”, a declarat d-na director Oana Cârstoiu.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Parada Costumelor ECO la Grădiniţa cu Program Prelungit nr.14 din Timişoara

  ” Astăzi am dovedit că și deșeurile pot prinde...

Prietenii animalelor la Grădiniţa cu Program Prelungit nr.14 din Timişoara

În cadrul proiectului” Să știi mai multe, să fii...

Astăzi a avut loc un eveniment frumos la Grădinița cu PP Nr.14

  În minunata zi a echinocţiului de primăvară, Grădinița cu...

Mărțișoare pentru cea mai dragă ființă

  Din dragoste pentru mama, preșcolarii de la Grădinița cu...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img