Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAllview lansează "cel mai accesibil smartphone de pe piaţă"

Allview lansează „cel mai accesibil smartphone de pe piaţă”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Allview, producătorul braşovean de dispozitive IT&C,  aduce pe piaţă smartphone-ul „A4ALL – Android for all people”, cel mai accesibil ca preţ din România, susţine producătorul.

Acesta soseşte cu specificaţii precum procesor Cortex-A9 la 1 GHz, display de 3,5 inch, design ergonomic, Bluetooth 4.0 şi GPS.

„Având în vedere evoluţia tehnologiei, tot mai multe persoane tind către smartphone-uri, însă nu toată lumea îşi permite un astfel de produs la preţurile actuale. Tocmai de aceea, acest gadget, adresat tuturor categoriilor de vârstă oferă toate funcţiile şi caracteristice aşteptate de la un smartphone, însă la un preţ convenabil”, a declarat Nicoleta Bancilă, Specialist PR, Allview.

Display-ul de 3,5 inch alături de rezoluţia HVGA de 480×320 px, permite vizualizarea detaliilor chiar şi în browser. Produsul oferă o viteză HSDPA de 7,2 Mbps, prin 3G, astfel pot fi downloadate diverse jocuri sau aplicatii şi pot fi iniţiate apeluri video cu ajutorul camerei frontale. Dispune de funcţia thetering prin Wi-Fi, ce transformă dispozitivul într-un hotspot portabil.

A4ALL se poate personaliza cu uşurinţă atât prin capacele interschimbabile colorate cât şi prin temele diferite de care dispune. În plus, se pot instala jocuri variate prin aplicaţia Gameloft Live. Bateria generoasă de 1500 mAh, oferă un timp de convorbire de până la 300 de minute.

Smartphone-ul va avea preţul de 329 de lei şi va putea fi achiziţionat începând cu luna aprilie. Sursa:economica.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare