Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEducațieAstăzi a avut loc un eveniment frumos la Grădinița cu PP Nr.14

Astăzi a avut loc un eveniment frumos la Grădinița cu PP Nr.14

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

 

În minunata zi a echinocţiului de primăvară, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 14 Timișoara și-a deschis larg porțile pentru copii, părinți și bunici, pentru ca aceștia să descopere că primăvara și copilăria sunt cele mai frumoase momente ale vieții. Grădinița nr.14 este o grădiniță multiculturală, unde pe lîngă limba Româna se predă  limba Germană și Sârbă iar activitațile copiilor sunt din cele mai variate, dezvoltând imaginația și abilitățile lor. Prin acest eveniment s-a dorit îmbunătățirea cunoștințelor copiilor, referitoare la fenomenele naturii ce se petrec în cele patru anotimpuri, părinții și bunicii având ocazia de-a vedea progresele și activitatea de zi cu zi a copiilor din grădinită.

Cu aceasta ocazie doamna director Oana Cârstoiu le mulțumește tuturor părinților și bunicilor pentru participarea la acest eveniment.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Răsplătiţi cu pixuri de 150 de lei, pentru că au luat parte la deschiderea Serviciului de Evidență a Populației Dumbrăvița

Cadouri de lux pentru invitaţii care au luat parte la deschiderea Serviciului de Evidență...

Libertatea presei, amenințată la Sânnicolau Mare: unui jurnalist i s-a interzis accesul la un eveniment sprijinit de primărie

Situație abuzivă la Sânnicolau Mare. Unui jurnalist i s-a interzis accesul la Întâlnirea Anuală...