Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialÎnscrierile pentru Târgul de Paşti încep de mâine. Vezi ce ai de...

Înscrierile pentru Târgul de Paşti încep de mâine. Vezi ce ai de făcut pentru a obţine o „căsuţă”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

cute-bunny-brings-easter-egg1Primăria Municipiului Timişoara împreună cu Casa de Cultură a Municipiului Timişoara organizează în perioada 19 aprilie – 7 mai 2013, Târgul de Paşti. Cea de-a şasea ediţie a târgului devenit deja tradiţie pe Bega vine cu un număr de 30 de căsuţe, toate urmând a fi amplasate pe strada pietonală Mărăşeşti.

Devenit deja tradiţie, ediţia a şasea a Târgului va conţine 30 de căsuţe cu care vor fi amplasate pe str. Mărăşeşti.

Timp de două săptămâni, în centrul oraşului, „Iepuraşul de Paşti” va aduce pentru copii ouă de ciocolată şi turtă dulce, plimbări cu trenuleţul, iar în Atelierul de Primăvară cei mici vor învăţa să creeze propriile obiecte din lut.

Comercianţii care doresc să participe la Târgul de Paşti se pot înscrie în perioada 3 – 12 aprilie 2013 la Primăria Municipiului Timişoara, camera 12, pentru a depune documentaţia necesară:
•    formular de participare;
•    lista produselor comercializate şi fotografii ale acestora;
•    dovada faptului că agentul economic este constituit într-una din modalităţile prevăzute de lege în vederea desfăşurării de activităţi cu scop lucrativ.

De asemenea, documentaţia va conţine istoricul comercianţilor la ediţiile precedente ale Târgului de Paşti (sancţiuni, procese-verbale, amenzi etc.), precum şi dovada calităţii şi specificităţii produselor comercializate (certificate de calitate sau orice document care atestă acest lucru).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare