Poliţişti au descoperit o terasă fără autorizaţie pe strada pietonală

- Advertisement -

Poliţiştii locali au efectuat zilele trecute diverse acţiuni de verificare a societăţilor care au deschis terase în zona centrală a municipiului Timişoara. Binenţeles că nu se putea ca patronii să respecte legislaţia şi şi-au scos terasele „la aer” chiar şi pe strada pietonală, desigur, fără autorizaţie. Dar o amendă de 200 de lei aplicată de poliţiştii locali nici că se simte…

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Inspecţia Comercială au efectuat în zilele de vineri şi sâmbătă acţiuni de verificare cu privire la respectarea legislaţiei de către reprezentanţii societăţilor comerciale care au deschis terase sezoniere pe str. Alba Iulia – str. Mărăşeşti.

Astfel, în urma verificărilor s-a constatat că pe strada Mărăşeşti funcţionează o terasă neautorizată în faţa punctului de lucru aparţinând de SC Cora SRL, acesta având depuse documentele în vederea autorizării.

Pentru neregulile constatate societatea a fost sancţionată contravenţional conform HCL 43/2011 cu amendă în valoare de 200 lei li s-a dispus modificarea amplasării terasei cu ocuparea în proportie de 1/3 din lăţimea străzii.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Anturaj select! Președintele CJ Timiș, prins între interlopii Bebe Sabie și Adrian Corduneanu

Și azi totul este, nu despre capacitățile manageriale ale...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare