Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poliţişti au descoperit o terasă fără autorizaţie pe strada pietonală

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

Poliţiştii locali au efectuat zilele trecute diverse acţiuni de verificare a societăţilor care au deschis terase în zona centrală a municipiului Timişoara. Binenţeles că nu se putea ca patronii să respecte legislaţia şi şi-au scos terasele „la aer” chiar şi pe strada pietonală, desigur, fără autorizaţie. Dar o amendă de 200 de lei aplicată de poliţiştii locali nici că se simte…

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Inspecţia Comercială au efectuat în zilele de vineri şi sâmbătă acţiuni de verificare cu privire la respectarea legislaţiei de către reprezentanţii societăţilor comerciale care au deschis terase sezoniere pe str. Alba Iulia – str. Mărăşeşti.

Astfel, în urma verificărilor s-a constatat că pe strada Mărăşeşti funcţionează o terasă neautorizată în faţa punctului de lucru aparţinând de SC Cora SRL, acesta având depuse documentele în vederea autorizării.

Pentru neregulile constatate societatea a fost sancţionată contravenţional conform HCL 43/2011 cu amendă în valoare de 200 lei li s-a dispus modificarea amplasării terasei cu ocuparea în proportie de 1/3 din lăţimea străzii.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare