Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Asus PadFone 2

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
20.9 ° C
22.3 °
19 °
44 %
3.6kmh
0 %
vin
21 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

ASUS a lansat noua variantă hibridă PadFone 2. Având la bază combinația dintre un smartphone Android și o tabletă cu sistem de andocare, PadFone 2 se distinge prin procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon la 1,5GHzM; 2GB memorie RAM şi conexiune LTE.

Hibridul PadFone 2 se bazează pe un telefon inteligent Android cu ecran de 4,7 inci şi o grosime de 9 mm (135 grame), cuplat cu o tabletă de 10,1 inci, complet regândită.

Ecranul Super IPS+ are o rezoluție HD 1280×720 şi este protejat de sticlă Corning Fit Glass, rezistentă la zgârieturi – oferind unghiuri de vizualizare ultra-largi și luminozitate de 550cd/mp pentru o vizibilitate bună în lumină exterioară. Smartphone-ul oferă şi o nouă cameră performantă de 13 megapixeli – în modul rafală pot fi preluate 100 de cadre la viteza de 6 cadre pe secundă. Camera poate fotografia în timp ce înregistrează clipuri 1080p HD la 30fps sau 720p HD la 60fps. Performanțele fotografierii în lumină slabă au fost de asemenea îmbunătățite prin diafragma f/2.4 și procesorul de imagine dedicat.

Greutatea combinată a celor două dispozitive este de numai 649 grame. Aplicațiile sunt optimizate pentru a opera atât în modul tabletă, cât și în modul telefon, tranziția între cele două ecrane fiind instantanee.

Dispozitivul oferă stocare de până la 64GB, plus alţi 50GB disponibili în ASUS WebStorage (gratuit pentru primii doi ani). Sincronizarea informațiilor între dispozitive este facilă, memoria lui PadFone 2 fiind utilizată și de PadFone 2 Station atunci când cele două sunt conectate. Suportul NFC le permite utilizatorilor să partajeze paginile web, contactele și recomandările din Play Store cu alți utilizatori. Partajarea datelor între telefon și tabletă înseamnă că un singur abonament de date este suficient pentru ambele dispozitive, iar suportul pentru DC-HSPA+ 42Mbit/s și LTE 100Mbit/s este disponibil pentru browsing și download rapid.

PadFone 2 dispune de o nouă versiune a aplicației SuperNote care convertește instant notițele din diverse limbi în text editabil. Funcția de traducere transpune instant în altă limbă orice cuvânt, frază sau propoziție dintr-un email, pagină web sau aplicație printr-o simplă atingere, fără a fi necesar un soft suplimentar.

Bateria extinsă de 2140mAh a lui PadFone 2 oferă 16 ore de convorbire 3G și 13 ore de browsing Wi-Fi, în timp ce bateria din PadFone 2 Station are 5000mAh și susține 36 de ore de convorbire 3G. Bateria internă din PadFone 2 Station are o capacitate suficientă pentru a reîncărca telefonul de trei ori.

PadFone 2 va fi lansat în Europa (România, Bulgaria, Estonia, Finlanda, Germania, Ungaria, Italia, Polonia, Spania și Suedia)și Asia (Hong Kong, India, Japonia, Malaesia, Singapore, Taiwan, Thailanda și U.A.E) înainte de sfârșitul lunii decembrie.

Preţul dispozitivului variază de la 799 euro – pentru modelul de 32GB, la 899 euo – cel de 64GB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare