Ripensia joacă amical cu Vulturii Lugoj înainte de derby-ul de la Giarmata

- Advertisement -

Ripensia joacă amical cu Vulturii Lugoj înainte de derby-ul de la Giarmata 1Ripensia Timişoara continuă seria amicalelor cu echipele repzentative din vestul ţării, vineri 19 octombrie galben-roşii având meci la Lugoj. Ripensiştii întâlnesc Vulturii Lugoj în propriul „cuib”, meciul fiind programat pentru ora 16:30. Amicalul este doar „încălzirea” pentru derby-ul cu Millenium II Giarmata, partidă ce va avea loc marţi.

Vineri 19 octombrie 2012 este o nouă zi importantă pentru cel mai titrat club de fotbal din Banat, Ripensia Timişoara, echipa de la Pădurea Verde având programat un nou meci contra unei alte echipe reprezentative pentru vestul României. „Ripi” întâlneşte Vulturii Lugoj, o altă echipă cu tradiţie în fotbalul bănăţean. Conducerea clubului galben-roşu a programat această partidă amicală în vederea pregătirii partidei de marţi, derby-ul seriei în care se găseşte Ripensia, trupa lui Radu Suciu şi Ovidiu Olariu dând piept cu Millenium II Giarmata.
Partida de la Lugoj, contra „Vulturilor” are loc în localitatea de pe Timiş, mâine, începând cu ora 16:30. Clubul Vulturii Lugoj se poate mândri cu o istorie deloc de neglijat, echipa fiind înfiinţată în jurul anului 1920, având şi o participare în primul eşalon fotbalistic al ţării, în anul 1937. În acel sezon, lugojenii au obţinut şi o victorie împotriva Ripensiei, 3-2 pe teren propriu, fiind învinşi în retur, 1-3, la Timişoara. Pentru Vulturii, au evoluat, de-a lungul timpului şi fotbalişti cu nume, unii dintre ei jucând chiar sub tricolor, aici amintindu-l pe Aurel Guga, căpitanul României în primul meci oficial al naţionalei noastre, scrie site-ul oficial al trupei ce joacă pe „Electrica”.
Ripensia Timişoara joacă marţi următoarea etapă, a opta, a Campionatului Municipal, acolo unde conduce detaşat în clasament, trupa duo-ului Suciu&Olariu având de înfruntat echipa de pe locul secund, Millenium II Giarmata, chiar pe terenul acestora. Dacă „Ripi” a acumulat 21 de puncte având 7 victorii în tot atâtea partide, cei din Giarmata au 18 puncte, dar şi un meci mai puţin disputat, ambele echipe fiind neînvins, ba chiar având numai victorii în linia clasamentului. Singura diferenţă în afară de numărul de jocuri în primele două clasate este golaverajul, dacă gazdele de marţi au 48 de goluri marcate şi numai 5 încasate, ripensiştii stau ceva mai bine 51-4, având un plus, la golaveraj, de patru reuşite.
Partida Millenium II Giarmata – Ripensia Timişoara va avea loc marţi, 23 octombrie 2012, pe terenul din comuna de la marginea oraşului de pe Bega, cu începere de la ora 16:00.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare