Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriÎncărcare wireless pentru Galaxy S6? Ce spun coreenii de la Samsung

Încărcare wireless pentru Galaxy S6? Ce spun coreenii de la Samsung

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Samsung Galaxy S6 este încă la stadiu de zvonuri despre capabilităţi de încărcare a bateriei folosind tehnologii wireless, însă compania aproape că a confirmat aceste informaţii printr-un articol publicat pe blogul său oficial. Este vorba despre un articol în care Seho Park, IT and Mobile lead engineer la Samsung, a detaliat planurile pentru integrarea acestor funcţii în smartphone-urile din gama Galaxy din viitor. Având în vedere că modelul S6 va fi cu siguranţă cel mai important smartphone la momentul lansării, putem presupune că acesta va fi primul care va beneficia de încărcare wireless nativă.

Este foarte posibil ca Galaxy S6 să primească încărcare wireless nativă, fără a fi nevoie de ataşarea altor accesorii externe. Park vorbeşte despre noile progrese ale acestei tehnologii, care oferă posibilitatea de a integra mai multe standarde într-un singur cip. Astfel, pot fi folosite atât suprafeţe de încărcare Qi, cât şi PMA sau WPC pentru un dispozitiv compatibil. Vezi mai multe amănunte pe go4it.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare