Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Încă o victorie ”amicală” pentru Poli: 1-0 cu Olimpia Satu Mare! Ce ”vârf” și-au tras bănățenii

- Advertisement -

Stadionul ”Dan Păltinișanu” a fost sâmbătă dimineață gazda unui nou joc amical în care Poli Timișoara și-a întâlnit ”colega” de serie Olimpia Satu Mare. Galben-albaștrii, antrenați acum de fostul fundaș central al Politehnicii Timișoara din sezonul 1992-1993, Tiberiu Csik, au fost avantajați de faptul că Alexa nu s-a bazat pe o parte dintre cei mai importanți dintre elevii săi, însă chiar și-așa au creat probleme medicale în rândul timișorenilor. Pe teren nu au fost trimiși Bărbuț (ruptură fibrilară, absent în următoarea săptămână), Chipirliu (dureri la genunchiul drept), Scutaru, Duarte, Poparadu sau Neagu. Pe parcursul jocului a intervenit și accidentarea gravă a lui Popovici, care a părăsit terenul în minutul 15, din cauza lovituri puternice în zona stomacului. De asemenea, Pedro Henrique a fost schimbat în minutul 40, pentru a se preveni o eventuală accidentare din cauza oboselii.

Revenind la jocul efectiv, Popovici a scăpat de două ori singur cu portarul în primele zece minute, însă nu a găsit cea mai bună soluție pentru a finaliza fazele de atac. Sătmărenii au avut și ei o ocazie mare, în minutul 17, când șutul lui Villand a lovit transversala. Cu cinci minute înainte de pauză, Melinte a fost aproape de a înscrie, după o pasă venită excelent de la Pedro, dar mingea a trecut puțin pe lângă ”țintă”.

Deși a făcut mai multe schimbări la pauză, Poli avea să marcheze în urma unei lovituri de pedeapsă, obținută de Trandu, care a fost faultat în careu. Deschiderea scorului avea să intervină în minutul 67, când același Trandu marca din penalty, mijlocașul lui Poli purtând astăzi și banderola de căpitan.

Pentru Poli au jucat: Pap (min.46 – Smaranda), Belu (min.68 – Melinte), Cânu (min.46 – Petre), Bocșan, Melinte (min.46 – Dragomir), Trandu (min.68 – Doman), Popescu (min.46 – Bălace), Nikiema (min.46 – Keita), Boldea (min.53 – Kneeshaw), Pedro Henrique (min.40 – Lazăr), Popovici (min.15 – Nanu).

Atacant ”nou”

Poli Timișoara a reușit înregimentarea unui jucător ofensiv de la ”defuncta” Unirea Tărlungeni. Este vorba despre atacantul Robert Elek, care a semnat cu Poli pentru următoarele două sezoane și jumătate, prezentarea oficială a ”vârfului” fiind programată săptămâna viitoare.

Robert Elek a evoluat în prima jumătate a sezonului la Unirea Tărlungeni. Atacantul, născut pe 13 iunie 1988 la Târgu Secuiesc, a mai jucat de-a lungul carierei pentu AS și Fortyogo Târgu Secuiesc, Poiana Câmpina, Oțelul Galați, CF Brăila, Petrolul Ploiești, FC Bihor și Poli Iași.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore