Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Turc REȚINUT la frontiera cu Serbia după ce s-a ”furișat” în România, pe lângă Moravița

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
13.9 ° C
15.1 °
11.1 °
76 %
2.6kmh
23 %
vin
27 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
22 °

Marți, 28 aprilie 2015, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moravița au observat o persoană străină de zonă, care se deplasa dinspre linia de frontieră spre localitatea Moravița.

Oamenii legii au declanșat o acțiune în urma căreia bărbatul a fost reținut în localitatea Moravița, în apropierea frontierei cu Serbia. Persoana în cauză este cetățean turc, se numește Cengiz G. și are vârsta de 29 de ani. Bărbatul a declarat că în data de 26 aprilie 2015 a plecat legal, cu avionul, din Turcia până în Serbia, cu intenția de a trece ilegal frontiera în România, pentru a ajunge în Germania.

Astfel, ieri dimineață, în jurul orei 7:00 s-a deplasat cu un taxi până în localitatea Vatin, iar de aici, cu ajutorul hărților de pe telefonul mobil, a mers pe jos, peste câmp până în momentul reținerii de către polițiștii de frontieră.

Pe numele turcului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare