Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialȘofer oprit cu focuri de armă după ce a livrat pizza băut...

Șofer oprit cu focuri de armă după ce a livrat pizza băut la Secția 2 Poliție

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Polițiștii de la Secția 2 Timișoara au avut parte de o întâmplare neobișnuită, miercuri după-amiază, după ce un coleg a comandat o pizza, iar șoferul care a adus-o era extrem de beat. Mai mult, bărbatul a încercat să fugă, iar pentru a-l opri, oamenii legii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical.

Polițistul care a comandat pizza a observat imediat ce i-a fost adusă mâncarea că șoferul care a livrat-o era extrem de beat. L-a lăsat să plece, pentru a vedea reacția sa și apoi le-a transmis colegilor să îl tragă pe dreapta. Aceștia l-au testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat 1,13 miligrame de alcool pur per litru în aerul expirat. Polițiștii l-au transportat la spital, pentru a preleva probe biologice. În drum de la spital spre secție, acesta le-a mai făcut o surpriză. A sărit din mașina de poliție la intersecția străzilor Martir Marius Ciopec cu Martir Ioan Stanciu și a încercat să fugă. Bărbatul de 38 de ani din Timișoara a fost prins în cele din urmă de oamenii legii, însă nu înainte de a trage mai multe focuri de armă în plan vertical. El a fost dus în cele din urmă la secția de poliție, unde i s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare