Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportUn timişorean luptă la Constanţa în ediţia VIP Superkombat, pentru turneul mondial

Un timişorean luptă la Constanţa în ediţia VIP Superkombat, pentru turneul mondial

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Evenimentul ar putea face parte dintr-un amplu proiect ce ar putea fi dezvoltat în această vară şi prin care se doreşte atragerea turiştilor străini pe litoralul românesc. În cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc luni, preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, Corina Martin, şi-a manifestat interesul de a se alătura, considerând că Superkombat este un adevărat ambasador pentru România. “Am urmărit evoluţia acestui produs în ultimii ani şi consider că ar fi o adevărată lovitură de imagine pentru noi dacă reuşim să aducem pe litoral trei gale mondiale, iar 24 mai este primul pas. Continuăm astfel strategia de promovare a litoralului românesc, prin atragerea şi susţinerea de evenimente, care să atragă atenţia şi implicit mai multi turişti prin expunerea uriaşă pe care Superkombat o are pe televiziune. Vorbim despre evenimente importante pentru Constanţa şi întreg litoralul, care vor crea o imagine mai bună pentru destinaţia pe care o reprezentăm”, a afirmat Corina Martin, în timp ce Mangalia şi-a depus deja candidatura pentru a găzdui o etapă de Grand Prix mondial în luna august.

Şase români au fost selectaţi pentru a lua parte la evenimentul exclusivist, printre ei numărându-se şi timişoreanul Flavius Boiciuc, sau veteranul Sebastian “Fiul lui Dracula” Ciobanu, cel din urmă având să lupte în main-eventul galei. Superkombat este structurat pe trei divizii, iar în această gală vor lupta mulţi dintre cei care se anunţă a fi viitoare staruri mondiale. Din păcate, pentru români nu se anunţă meciuri deloc uşoare.

Timişoreanul Flavius Boiciuc va lupta în turneul eliminatoriu mondial la categoria 81 de kilograme la care vor mai participa sportivi din Serbia, Grecia şi Marea Britanie, în timp ce românii selectaţi din circuitul New Heroes, Dănuţ Hurduc, Cristian Ristea, Amansio Paraschiv şi Daniel Alexandru vor avea super-fight-uri internaţionale. În cazul în care se vor impune, aceştia vor continua în circuitul World Grand Prix, care are finala în luna noiembrie a acestui an. “Ei reprezintă dovada vie că România produce talente pe bandă rulantă. Va fi noua generaţie de campioni, aşa cum înainte au fost şlefuiţi Iftimoaie, Moroşanu sau Sora”, a spus organizatorul acestui eveniment, precizând totodată că programul complet al galei va fi dezvăluit la finalul săptămânii.

În total, 600 de bilete vor fi puse la vânzare începând de miercuri pentru Superkombat World Grand Prix II, acestea putând fi achiziţionate în schimbul a 200 de lei din reţeaua eventim.ro, magazinele Germanos, Vodafone, Domo şi Orange din toată ţara. În România, evenimentul va fi transmis în direct de Sport.ro, imediat după miezul nopţii de Pro TV, dar şi pe Eurosport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Procurorii de la ”Crimă Organizată” lansează un APEL ȘOCANT cu privire la terminalele de tip PayPoint

Recent câţiva primari din judeţele Constanţa şi Tulcea au fost contactaţi telefonic de către...

”Litoralul pentru toţi” revine în luna septembrie. Cât costă un sejur de şase nopţi

Din dorinţa de a facilita accesul la vacanţă pe litoralul românesc unui număr cât...

Timișoreanul Dan Negru a făcut naveta între București și Constanța, toată vara FOTO

Dan Negru nu are stare nici măcar pe timpul verii! Prins cu filmările pentru...