AcasăStiriSocial300 de poliţişti veghează de 1 Mai. Ziua Internaţională a Muncii, în...

300 de poliţişti veghează de 1 Mai. Ziua Internaţională a Muncii, în siguranţă

Peste 300 de poliţişti vor acţiona zilnic, în perioada minivacanţei prilejuite de Ziua Internaţională a Muncii, pentru ca aceste zile să fie petrecute în siguranţă.

În perioada 1-3 mai 2013, pentru ca zilele libere să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, peste 900 de poliţişti vor fi pregătiţi să acţioneze, pe raza judeţului Timiş, în scopul prevenirii şi combaterii oricăror evenimente care pot afecta liniştea cetăţenilor şi să intervină atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

În toate aceste zile libere, poliţişti rutieri se vor afla la datorie acţionând pe drumurile publice din judeţ pentru depistarea conducătorilor auto care se află sub influenţa băuturilor alcoolice, care depăşesc limitele legale de viteză sau care încalcă alte reguli de circulaţie.

În această perioadă, Poliţia Română va fi la datorie, în slujba comunităţii, pentru asigurarea unui climat de ordine, linişte şi siguranţă publică, astfel încât toţi cetăţenii să îşi petreacă Ziua Internaţională a Muncii şi restul vacanţei în linişte.

Poliţiştii nu se rezumă doar la atât, aceştia având un nou set de sfaturi pentru cetăţeni, astfel:
– În locurile publice, la piaţă, în magazine, în zonele de agrement aveţi grijă de bunurile dumneavoastră!
– Nu consumaţi în exces băuturi alcoolice, comiterea faptelor antisociale poate fi înlesnită de consumul de alcool!
– La cumpărături, locul cel mai sigur pentru păstrarea portmoneului este buzunarul de la piept, din interiorul vestimentaţiei!
– Nu vă lăsaţi amăgiţi de vânzătorii de ,,chilipiruri”, de cele mai multe ori produsele sunt fie contrafăcute, fie provin din săvârşirea unor infracţiuni!

„Totodată, le recomandăm cetăţenilor care optează pentru alegerea unui pachet de servicii turistice de pe internet verificarea temeinică a ofertei respective (existenţa unităţii de cazare în zona respectivă – hotel, pensiune etc.-, autenticitatea agenţiei de turism care oferă respectivele destinaţii turistice), întrucât „ofertele tentante” nu sunt întotdeauna şi reale. De asemenea, în această perioadă, părinţii sunt rugaţi să supravegheze copiii cu atenţie sporită, deoarece aceştia profită de orice moment de neatenţie, putând deveni victimele unor evenimnete nefericite” se arată într-un comunicat emis de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
540CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente