Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Polițiștii rutieri și-au intrat ”în mână” din prima săptămână lucrătoare a anului. Vezi bilanțul săptămânii

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

În perioada 5-8 ianuarie 2014, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul îndeplinirii priorităţii naţionale în domeniul siguranţei rutiere, privind combaterea sistematică a cauzelor generatoare de accidente. Oamenii legii au întocmit 8 dosare penale pentru infracţiuni rutiere şi au aplicat 718 sancţiuni contravenţionale, 204 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 122 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Tot în cadrul acestor acțiuni, au fost reţinute în vederea suspendării 73 de permise de conducere, dintre 40 pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor. Au fost reţinutele şi permisele şoferilor care nu au acordat prioritate de trecere vehiculelor, nu au respectat regulile privind efectuarea manevrei de depăşire, semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric, limitele legale de viteză, sau erau sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea, au fost retrase 13 certificate de înmatriculare.

Dacă tot am pomenit despre pietoni, polițiștii ne-au informat că au fost sancţionaţi 73 de pietoni.

În zilele acestui weekend, poliţiştii se vor afla la datorie, desfăşurând activităţi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi/sau a unor substanţe şi produse stupefiante sau medicamente cu efecte similare acestora şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare