Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

ȘOCANT SAU FIRESC? Șofer de autobuz, din Timișoara, surprins de călători cu picioarele pe bord! Este normal gestul său?

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Pagina de Facebook Orașul Timișoara, a făcut publică o imagine surprinsă joi, 8 ianuarie 2015, seara, în parcarea Metro, acolo unde un șofer al Regiei Autonome de Transport Timișoara se ”relaxa”, în timp ce-și aștepta călătorii.

Unul dintre pasageri l-a fotografiat pe șoferul acuzat de unii de neprofesionalism și a trimis poza sursei amintite, cu precizarea că imaginea a fost surprinsă în autobuzul 33B din Timișoara, în stația din parcarea magazinului Metro 1, de pe Calea Șagului.

Tu ce părere ai? Ești de acord cu acest gen de ”relaxare”, sau ești de părere că este un gest nepotrivit pentru șoferul unui mijloc de transport în comun?

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare