Concursurile Serviciilor Profesionale pentru Situații de Urgență s-au dovedit o ”nucă” prea tare pentru unii dintre participanții evenimentului desfășurat pe stadionul Dan Păltinișanu, la care participă pompieri din toată țara.

Joi, în timpul celei de-a doua zile a competiției, un pompier de la ISU Banat, din Lugoj, în timp ce participa la o probă de ștafetă s-a accidentat grav. Proba sportivă cuprindea escaladarea unui zid improvizat, înalt de doi metri, iar pompierul a reușit să se cațere până în vârful obstacolului, însă de acolo a căzut, suferind răni serioase la un picior.

Colegii săi de la SMURD au sosit de urgență la fața locului, tânărul pompier primind îngrijiri medicale la fața loculului, după care a fost transportat cu o autospecială la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.