Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale efectuează verificări de depistare, după ce un timișorean în vârstă de 30 de ani a dispărut de la domiciliu. Ca o chestiune particulară care poate avea legătură cu dispariția, dispărutul suferă de anumite afecțiuni psihice.CUC CIPRIAN LAURENTIU

La data de 27 august 2015, Ciprian Laurențiu Cuc a plecat în mod voluntar de la locuința sa, și nu a mai de găsit până la această oră. În momentul dispariției acesta purta haine de culoare deschisă. Semnalmentele sale sunt părul negru, ochi căprui, constituția atletică, o înălțime de 1.70 – 1.80 de metri și undeva în jurul a 60-65 de kilograme.

Oricine poate oferi detalii cu privire la bărbatul dispărut este rugat sa apeleze Serviciul de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.