AcasăStiriSportCH Poli, a patra victorie consecutivă, în fața Dunării Călărași, dependentă de...

CH Poli, a patra victorie consecutivă, în fața Dunării Călărași, dependentă de aruncările lui Șania

După trei victorii consecutive obținute în Liga Națională, una în deplasare la Vaslui și două oe teren propriu, contra Focșaniului și a Galațiului, CH Poli s-a deplasat la Călărași, vecina de clasament, cu trei puncte mai puțin. După o primă repriză relativ echilibrată, trupa din Banat s-a desprins în partea secundă, pe care a dominat-o în totalitate avându-i pe Fenici, Chikovani și Grigoraș în mare formă, astfel că scorul final a fost 29-24.

La jumătatea primei reprize gazdele erau în avantaj cu un singur gol, 9-8, ca mai apoi Cristian Fenici să restabilească egalitatea, ca la faza imediat următoare să fie eliminat iar Pero Milosevic să primească „galben”. La faza imediat următoare s-a restabilit egalitatea numerică, ca jocul să continue din egal, în egal, 10-10.

Demis Grigoraș a adus-o pe CH Poli în avantaj când mai erau 10 minut și, pe fondul unei superiorități, alb-violeții conduceau cu 13-11. Chikovani a fost aproape de o accidentare către finalul reprizei, după ce a respins o minge aruncată de Șania, însă și-a revenit în câteva minute. Tot Demis Grigoraș i-a desprins pe poliști la trei goluri, 14-11, stabilind astfel scorul pauzei.

Bănățenii au început mitanul secund cu o apărare avansată la Șania, marcator a șase goluri în prima repriză, fiind păzit de Grigoraș. La al doilea atac, Timofte l-a găsit foarte bine pe pivot pe Ștefan, care a majorat diferența la patru goluri. Cu Grigoraș și Fenici în mare formă, CH Poli conducea cu 18-13 la opt minute după startul jocului, moment în care Aihan Omer a cerut time-out. Nimic nu s-a schimbat în următoarele minute pentru călărășeni, oaspeții s-au distanțat la cinci goluri, iar antrenorul Dunării a solicitat o nouă întrerupere temporară a jocului.

Doar patru goluri au primit elevii lui Pero Milosevici până la jumătatea celei de-a doua reprize, iar avantajul era de 7 goluri, 22-15. Cu om în minus și opt goluri de recuperat, Dunărea Călărași era consemnată cu 10 minute înaintea finalului. Chikovani a fost iminat direct cu șapte minute înainte de final, după un cot aplicat lui Sabin Ignat în figură, ca după un minut și el să fie eliminat. Cu piciorul scos de pe pedala de accelerație, CH Poli a bifat a patra victorie la rând, scor final 29-24, într-o deplasare care părea mult mai dificilă decât a fost.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente