Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Handbaliştii timişoreni câştigă primul meci după şapte eşecuri consecutive. HC Politehnica 21-17 CSU Suceava

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
6.2 °
3.4 °
86 %
3.1kmh
75 %
joi
9 °
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
8 °
lun
2 °

După mai bine de o sută de zile, Politehnica a reuşit un nou succes în Liga Naţională de Handbal masculin, în etapa cu numărul 15. Alb-violeţii au trecut de moldovenii de la CSU Suceava, la capătul unui meci cu suişuri şi coborâşuri.

Sucevenii au pornit ca din tun, reuşind să conducă ostilităţile în primele paisprezece minute, după care gazdele au revenit, încet dar sigur, în meci. Stănescu a apărat extraordinar în poarta lui Poli, iar asta a făcut ca scorul pauzei să fie 11-9.

Repriza secundă a adus mai puţine goluri, dar nu a mai schimbat „conducătorul”, chiar dacă pe parcursul celui de-al doilea mitan, echipa moldavă s-a apropiat la două lungimi de bănăţeni, trupa lui Constantin Ştefan a obţinut mult-râvnita victorie, scor 21-17.

Iulian Halcă şi Denis Kaftin au marcat câte 5 goluri, cei doi fiind urmaţi de Timofte şi Lela, cu câte 4, Mrakic, Ursu şi Daninfeld câte o singură reuşită. Foto: Arhivă

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare