Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

122 de deţinuţi eliberaţi şi 176 transferaţi în centre de detenţie, după apariţia noilor Coduri

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP), a comunicat presei faptul că nu mai puţin de 122 de deţinuţi au fost eliberaţi sâmbătă, în prima zi de aplicare a prevederilor noului Cod Penal şi a noului Cod de Procedură Penală. În afara acestora, alţi 176 de puşcăriaşi s-au ales cu pedepse modificate, în sensul în care aceştia vor fi internaţi, educativ, în centre de detenţie.

Arestul la domiciliu, o singură cale de atac, judecătorul de drepturi şi libertăţi şi cel de cameră preliminară, precum şi pedepse mai mici pentru infractorii primari şi mult mai aspre pentru cei care comit concurs de infracţiuni şi recidivişti, sunt principalele modificări aduse de cele două Coduri conform judecătorului Mihai Udroiu, membru al Comisiei de elaborare a acestora, informează Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare