BC Timișoara părea să plece cu șansa a doua la jocul de azi de la Târgu Mureș, dacă ținem cont de ”lipsurile” Jovanovic și Persic, accidentați, însă nu a fost chiar așa. Primul sfert a aparținut, fără îndoială gazdelor, care și l-au adjudecat cu 22-17. Până la pauza mare, cele cinci ”lungimi” aveau să se păstreze, mureșenii reușind să conducă după două sferturi cu scorul de 44-39.

Repriza secundă avea să arate altfel. Alb-violeții preluau pentru prima dată conducerea pe tabela de marcaj în sfertul trei, când scorul indica 50-49 pentru elevii lui Petricevic. La finalul celui de-al treilea sfert scorul era din nou în favoarea târgmureșenilor, 58-52, însă sfertul patru a fost jucat ”trup și suflet” pentru sărbătoritul zilei, ”Coach” Dragan, care a împlinit astăzi 46 de ani. ”Leii din Banat” au reușit un parțial de 18-0, pentru ca la ultima sirenă, tabela de marcaj să indice 77-67 pentru timișoreni.

Marcatorii de la BC Timișoara, în această partidă, au fost Tica și Lewis, cu câte 19 puncte, Pilcevic cu 17 puncte, Manigat cu 14 puncte, Pesic – 4 puncte și Milencovici și Popescu, cu câte 2 puncte.

Pentru BC Timisoara urmează o nouă deplasare, cel puțin la fel de dificilă, la București, pentru partida cu Steaua.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.