Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

BC Timişoara începe seria „amicalelor”. Primele două, săptămâna viitoare, în Serbia

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Prim-divizionara de baschet masculin, BC Timişoara, începe pregătirea pentru noul sezon competiţional care debutează la finele lunii viitoare. „Leii din Banat” vor juca două „amicale” săptămâna viitoare, în Serbia, primul joc fiind programat pentru marţi 20 august, iar cel de-al doilea vineri, pe 23.

Echipa BC Timişoara începe, săptămâna viitoare, seria partidelor amicale. Majoritatea întâlnirilor vor avea loc în afara ţării, primele două teste fiind programate în Serbia.

„Leii din Banat” vor juca marţi, 20 august 2013, cu începere de la ora 20:00 (ora 19:00, în Serbia), cu Sveti Dorde Žitište, în timp ce vineri, 23 august a.c., alb-violeţii vor da piept cu KK Vrsac (fosta Hemofarm).

Iniţial, alb-violeţii ar fi trebuit să întâlnească, vineri, echipa de ligă secundă Proleter Naftagas Zrenjanin, însă adversarul a fost schimbat cu KK Vrsac, fostă participantă în cupele europene. Formaţia din Banatul Sârbesc poartă aceleaşi culori cu „Leii” timişoreni şi a încheiat pe locul al nouălea cea mai recentă ediţie a primei ligi din Serbia şi va deschide practic seria întâlnirilor cu grupările din elita baschetului sârb, programate în această a doua jumătate a lunii august, anunţă BC Timişoara prin intermediul site-ului oficial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare