Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

„One Direction: Ăştia suntem”: premiera absolută în reţeaua de cinematografe Cinema City

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

La cererea fanilor, Cinema City a suplimentat numărul cinematografelor în care va fi difuzat filmul. „One Direction: Ăştia suntem”, unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului de către adolescenţii de pretutindeni, ajunge şi în România. Odată cu lansarea internaţională a documentarului din data de 30 august, filmul va intra şi în programul reţelei de cinematografe Cinema City.

Datorită cererii foarte mari venite din partea fanilor, Cinema City a extins lista oraşelor în care filmul va rula. Dacă iniţial filmul era programat în locaţiile Cinema City din Bucureşti, Arad si Cluj, ulterior au fost adăugate şi locaţiile din Ploieşti, Brăila, Constanţa, Târgu Mureş, Bacău, Iaşi, Timişoara, Piteşti si Baia Mare.

Documentarul, care este şi debutul cinematografic al trupei One Direction, prezintă aventurile prin care membri trupei au trecut în timpul competiţiei care i-a făcut celebri şi felul în care şi-au câştigat locul în lumea muzicală. Deveniţi superstaruri mondiale într-un timp foarte scurt, ideea unui documentar a fost de bun augur. Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles şi Louis Tomlinson au fost filmaţi în timpul celui mai recent turneu mondial, acordând interviuri legate atât de viaţa profesională, dar şi cea personală. Fanii muzicii pop vor putea urmări la Cinema City povestea celei mai iubite trupe pop de băieţi din Londra în ecranizarea poveştii adolescenţilor cu origini modeste şi a fenomenului unic – ascensiunea datorată sprijinului necondiţionat al miilor de fani One Direction.

Biletele pentru filmul regizat de Morgan Spurlock şi produs de Simon Cowell pot fi cumpărate în avans, iar rezervările online pot fi făcute accesând AICI.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare