Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieRobu tună la adresa sabotorilor. Lista investiţiilor de zeci de milioane, care...

Robu tună la adresa sabotorilor. Lista investiţiilor de zeci de milioane, care nu pot fi folosite de timişoreni

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

S-au cumpărat cu zeci de milioane de lei din banii timişorenilor, dar nu pot fi folosite din cauza unor reguli stupide. Este cazul vaporaşelor pentru transport pe Bega, a camerelor de filmat şi a radarelor din sistemul de trafic management, dar şi a minibuzelor electrice cumpărate pentru transport prin centrul istoric. Dacă vaporaşele nu pot fi folosite în absenţa unei structuri de administrare a căii navigabile care ar trebui să fie înfiinţată de Ministerul Transporturilor, camerele de filmat, radarele şi minibuzele au nevoie de omologări speciale. Primarul Nicolae Robu spune că astfel de situaţii aberante pot fi întâlnite doar în România.

„Acesta este aparatură internaţională, deci trebuie să ieşim din aceste aberaţii în care nu ştiu de ce ne complacem de atâta vreme. Este aberant, am fost la Gyula acum câteva săptămâni. Vezi maşini eletrice ca cele pe care le avem noi, circulă fără nicio problemă. În România nu se poate că nouă ne trebuie omologări speciale. Foarte bine! Hai să le facem, dar creează instituţia care să le facă. Nimeni nu are ce să comenteze la vaporaşe, dar nu le putem folosi că nu se creează instituţia care să facă regulamentul. Creeaz-o, frate! Trebuie o hotărâre de guvern, nu este oare sabotaj ceea ce se întâmplă? Să judece fiecare cetățean al acestei țări. Când tu ai asemenea obiecte care au costat și ai angajamente le-ai luat să le folosești, nu să le fotografiezi și cineva nu vrea să îți scoată o hotărâre de gvern ca să te lase să le folosești, e potrivit un alt termen decât cel de sabtotaj? E sabotaj la interesul public, sunt lucruri foarte grave și eu sper ca și instituțiile statului cu anumite meniri de a fi să își intre în atribuții când vine vorba de anumite lucruri și să vedem cine își permite și de ce să facă astfel de sabotaje”, a declarat primarul Timişoarei, Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare