AcasăStiri"Calitate" marca ENEL Banat: oameni ţinuţi în beznă 36 de ore în...

„Calitate” marca ENEL Banat: oameni ţinuţi în beznă 36 de ore în urma unor pene de curent în Timiş

Locuitorii unei comune din Timiş se plâng că zi de zi stau în benză şi că penele de curent au devenit deja un soi de „obligaţie” tacită a companiei care le oferă servicii. Un abonat al ENEL Banat a trimis pe adresa redacţiei Vocea Timişului o adresă prin care se plânge că în localitatea Sânandrei remedierea unor pene de curent poate dura chiar şi 36 de ore! Contactaţi de abonaţi, reprezentanţii companiei au dat de înţeles că întârzierile sunt cauzate de lipsa de personal.

„Într-un clasament personal al nesimțirii față de clienți, pe primul loc-la mare distanță!-se situează ENEL Banat. De când Electrica Banat a fost preluată de către acești macaronari, penele de curent de o mai mică sau mai mare durată au ajuns la ordinea zilei. La Sânandrei este o bătaie de joc continuă la adresa consumatorilor. La orice fel de sesizare, conducerea acestei filiale pare imună. Investițiile în retehnologizare, în mărirea capacității de deservire, sunt nule. Totul se mărginește la importul și refolosirea unor transformatoare secon- hand, aduse din Italia, de la compania mamă, fapt de notorietate, după cum nota presa. Indiferent de natura deranjamentului anunțat la dispeceratul permanent, termenul de remediere este de aproximativ două ore. Vise! În cel mai bun caz putem vorbi de 15-36 de ore. După ce am insistat la telefon, mi s-a dat de înțeles că această societate nici măcar nu are un număr suficient de angajați pentru intervenții de remediere în teren. Nici o persoană din această companie nu pare a fi conștientă de răul pe care îl produce atât în gospodăriile oamenilor cât și agenților economici.

TOATE ACESTEA SE ÎNTÂMPLĂ ÎN NUMELE PREZERVĂRII UNOR PROFITURI NESIMȚITE PENTRU ACȚIONARIATUL ITALIAN! România pare un fel de Eldorado pentru această companie, dovadă stând cifrele publice oferite de către italieni. Atunci când România și-a depus candidatura pentru Uniunea Europeană, una dintre condițiile IMPUSE de Bruxelles a fost și cedarea seriviciilor de distribuție de energie electrică către companii străine. În fapt, conducerea acestei societăți din România pare mai mult o încrengătură mafiotă pusă pe căpătuială decât o companie respectabilă, onestă, determinată să facă un bussines normal în țara noastră. Mă întreb, oare ENEL Italia tot la fel își bate joc de clienții din „Cizmă”? PS: Deocamdată am ajuns la stadiul sesizărilor depuse către Enel Banat. Următoarea etapă va fi chemarea presei la fața locului și reclamația către OPC (ANPC)”, susține omul.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente