Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Clanul Cârpaci a pus mâna pe o stradă întreagă. Sunt ajutați de cineva din Primărie, susține Stoia!

- Advertisement -

Clanurile țigănești din Timișoara dovedesc încă o dată că mafia imobiliară nu a intrat în vacanță. După afacerile murdare în care sunt implicate zone întregi din partea istorică a orașului, viceprimarul Traian Stoia a declarat astăzi că membrii familiei Cârpaci au pus mâna pe o stradă întreagă pe care au trasnformat-o în…curte interioară. Potrivit edilului, strada Cezar, o stradă perpendiculară pe Loga a fost îngrădintă și închisă printr-o poartă care nu ar trebui să existe. Acum, proprietarii vor să o redeschidă pentru a-și asigura drum de acces către palate:

„Acolo s-au constatat unele împrejmuiri ilegale, este vorba de o stradă închisă cu o poartă de metal, care reprezintă, de fapt, fosta strada Cezar, care dădea în strada Ștefan Gheorghiu, care acum nu mai există, ce străbătea Parcul Copiilor și ajungea în zona Michelangelo. Redeschiderea acestor străzi și transformarea în drumuri ar asigura acces liber la palatele romilor. N-ar trebui sa existe poarta și garduri acolo. Ei pornesc de la o chichiță ca să ajungă la redeschiderea străzii. Acolo mai există o serie de probleme, ei sunt în stare avansată de tratative pentru alte clădiri. Ei au închis strada Cezar, dar ea nu mai există în actele Primăriei de foarte mulți ani, din perioada 1923 – 1925″, a explicat Stoia.

Potrivit viceprimarului, casa de lângă aparține lui Cârpaci Maria, care a cumpărat-o, la un moment dat, de la Cârpaci Vladimir. Astfel, ei au cerut Primăriei, după ce au împrejmuit locația, ca municipalitatea să constate legal existența acelor garduri:

“Cârpaci Vladimir, zis Pipi, a vândut la Cârpaci Maria. Ei cer să se constate  că există o serie de construcții sub formă de garduri care  împrejmuiesc ilegal terenul aferent imobilului amplasat pe C.D. Loga 40A. Carpaci Vladimir a solicitat în instanță să se constate legal existența gardurilor despre care ei spun că sunt legale.. Instanța a respins la prima vedere cererea și a mutat-o pentru un alt termen. Ei cer să folosească strada, deși ea nu mai exista ca stradă, pentru că mai demult s-a desființat strada  din spate, cea din parc.Ei, în final, o sa ceară și partea din spate ca să poată ieși direct la parc”, este de părere Stoia.

Mai mult, vicele suspectează că cei din clanul Cârpaci sunt ajutați de cineva din Primărie, care le furnizează informații, acte și consultanță:

“Problema este că oamenii ăștia au avut inclusiv documente care arătau forma cladirii, detalii care nu puteau proveni decât din Primărie. Acesta este un lucru care trebuie să dea de gandit. Oamenii astia sunt bine sfatuiti și consultați și primesc informațiai direct de la sursă”, a încheiat edilul.

 

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore