Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

ATENȚIE! Timișoara Air Show a fost AMÂNAT! Vezi când are loc

- Advertisement -

Timișoara Air Show va avea loc conform aceluiași orar, doar că a fost reprogramat o zi mai târziu. Astfel, accesul spectatorilor la mitingul aerian este gratuit şi va fi permis începând cu ora 9:00, urmând ca spectacolul să înceapă de la 9:30. Spectatorii vor putea ajunge la aeroport fie cu autoturismele personale, care vor staţiona în cadrul unei parcări amenajate şi delimitate în partea dreaptă, cu acces de pe drumul judeţean, fie cu mijloacele de transport în comun, RATT anunțând că suplimentează autobuzele Expres. Acestea vor pleca la un interval de 20 de minute între orele 8:30-10:30 și 13:00-14:30.

”Ne pare rău pentru inconvenienţele create, însă organizatorii au luat această decizie din cauza condiţiilor meteo nefavorabile” se arată într-un comunicat al Aeroportului Internațional Timișoara. Vă reamintim că în cadrul spectacolului aerian vor putea fi urmărite demonstraţii de măiestrie ale Aeroclubului României: Formaţia Hawks of Romania compusă din 5 avioane Extra 300L, Formaţia de zbor cu avioane ultrauşoare The Pellicand (2 avioane Ikarus C42), Formaţia Blue Wings (7 paraşutişti Airvan GA8), un balon aer cald.

De asemenea, Statul Major al Forţelor Aeriene Române va participa cu escadrila de elicoptere Timişoara, Puma IAR 330, dar și avioanele MIG 21 Lancer și C27J Spartan. Alături de aceste formaţii, Compartimentul de prevenire şi stingere a Incendiilor din cadrul Aeroportului Internațional Timișoara ”Traian Vuia” va face o demonstraţie cu utilitarele din dotare – 2 Eagle Six, Continental Titan, DAF, ATI R26256, APCAT R12215.

Spectatorii prezenţi se vor putea bucura de o expoziţie de aeronave şi utilitare şi multe alte surpize.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore