Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

ATENȚIE! Timișoara Air Show a fost AMÂNAT! Vezi când are loc

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Timișoara Air Show va avea loc conform aceluiași orar, doar că a fost reprogramat o zi mai târziu. Astfel, accesul spectatorilor la mitingul aerian este gratuit şi va fi permis începând cu ora 9:00, urmând ca spectacolul să înceapă de la 9:30. Spectatorii vor putea ajunge la aeroport fie cu autoturismele personale, care vor staţiona în cadrul unei parcări amenajate şi delimitate în partea dreaptă, cu acces de pe drumul judeţean, fie cu mijloacele de transport în comun, RATT anunțând că suplimentează autobuzele Expres. Acestea vor pleca la un interval de 20 de minute între orele 8:30-10:30 și 13:00-14:30.

”Ne pare rău pentru inconvenienţele create, însă organizatorii au luat această decizie din cauza condiţiilor meteo nefavorabile” se arată într-un comunicat al Aeroportului Internațional Timișoara. Vă reamintim că în cadrul spectacolului aerian vor putea fi urmărite demonstraţii de măiestrie ale Aeroclubului României: Formaţia Hawks of Romania compusă din 5 avioane Extra 300L, Formaţia de zbor cu avioane ultrauşoare The Pellicand (2 avioane Ikarus C42), Formaţia Blue Wings (7 paraşutişti Airvan GA8), un balon aer cald.

De asemenea, Statul Major al Forţelor Aeriene Române va participa cu escadrila de elicoptere Timişoara, Puma IAR 330, dar și avioanele MIG 21 Lancer și C27J Spartan. Alături de aceste formaţii, Compartimentul de prevenire şi stingere a Incendiilor din cadrul Aeroportului Internațional Timișoara ”Traian Vuia” va face o demonstraţie cu utilitarele din dotare – 2 Eagle Six, Continental Titan, DAF, ATI R26256, APCAT R12215.

Spectatorii prezenţi se vor putea bucura de o expoziţie de aeronave şi utilitare şi multe alte surpize.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Noul drum de legătură între A1 și Aeroport a primit finanțare pe fonduri europene! Într-o primă fază, 2,3 milioane lei pentru documentație!

Consiliul Județean Timiș a reușit să obțină finanțare europeană pentru șoseaua de mare viteză...

Au inceput pregatirile pentru ”Timisoara AIR SHOW 2019”

Aeroportul Internațional Timișoara a demarat pregătirile spectacolului aerian ”TIMIȘOARA AIR SHOW 2019”, eveniment ajuns...

Destinatii exotice de vacanta, cu zbor direct din Timisoara

Începând din primăvara anului 2019, Aeroportul Internațional Timișoara ”leagă” capitala Banatului de o serie...