Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Acțiune de prevenire a furturilor în mijloacele în comun, desfășurată de către polițiști. Ce recomandă aceștia

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Activități în scopul prevenirii furturilor din buzunare și din poșete în mijloacele de transport în comun, desfășurate astăzi, în Timișoara, de către polițiștii din cadrul Biroului Analiza și Prevenirea Criminalității și cei de investigații criminale. Oamenii legii au purtat discuții cu cetățenii care au folosit mijloacele de transport în comun, explicându-le modul de operare al infractorilor.

La acțiunea la care au participat și reprezentanții RATT s-au distribuit materiale informativ-preventive, în scopul însușirii măsurilor ce trebuiesc adoptate pentru a nu deveni victimele acestui gen de infracțiuni.

Pentru prevenirea furturilor din buzunare și din poșete, polițiștii recomandă:

Când aşteptaţi în staţiile mijloacelor de transport în comun, daţi dovadă de vigilenţă faţă de conduita persoanelor de lângă dumneavoastră! Dacă vă simţiţi înconjurat(ă) de persoane dubioase, căutaţi să vă schimbaţi locul!

Nu vă înghesuiţi şi nu permiteţi să fiţi înghesuit(ă), hoţii profită de asta!

Ţineţi, pe cât posibil, bagajul (poşeta, borseta) în faţa dumneavoastră, o geantă atârnată de umăr este întotdeauna la discreţia hoţilor!

Întotdeauna, ţineţi banii, actele sau alte obiecte de valoare, în buzunarul interior al hainei!Buzunarul din spatele pantalonului este vulnerabil la urcarea/coborârea în/din mijloacele de transport în comun, precum şi în aglomeraţii.

Feriţi-vă de privirile indiscrete ale celor din jurul dumneavoastră când scoateţi din portofel bani/bilete/abonamente!

Reclamaţi şi acordaţi sprijin poliţiei în cazurile de prindere în flagrant a hoţului, pentru a curma activitatea infracţională a acestuia!

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore