Polițiștii rutieri… pe la sate. Acțiune ”rurală” a oamenilor legii

- Advertisement -

Joi, 10 iulie 2014, poliţiştii rutieri şi cei de la ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș au desfăşurat, în mediul rural, activităţi în scopul prevenirii accidentelor rutiere şi impunerii respectării regulilor de circulaţie tuturor participanţilor la trafic.

Pe parcursul a numai opt ore, mai exact între orele 16:00 – 24:00, poliţiştii s-au deplasat pe raza localităţilor Giarmata, Pişchia, Maşloc, Stamora Română, Moşniţa Nouă, Moşniţa Veche, Urseni, Sacoşu Turcesc, Berini, Otveşti, Tormac, Sânandrei şi Calacea, unde au acţionat pentru depistarea conducătorilor de vehicule care nu respectă normele rutiere.

Acțiune are un bilanț ”stufos”, poliţiştii întocmind 12 dosare penale, conducătorilor de vehicule depistaţi fără permise de conducere sau cu vehicule neînmatriculate. De asemenea, au fost aplicate 43 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 5.500 de lei. Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 7 permise de conducere şi retrase 4 certificate de înmatriculare.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Anturaj select! Președintele CJ Timiș, prins între interlopii Bebe Sabie și Adrian Corduneanu

Și azi totul este, nu despre capacitățile manageriale ale...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare