Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Polițiștii rutieri… pe la sate. Acțiune ”rurală” a oamenilor legii

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Joi, 10 iulie 2014, poliţiştii rutieri şi cei de la ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș au desfăşurat, în mediul rural, activităţi în scopul prevenirii accidentelor rutiere şi impunerii respectării regulilor de circulaţie tuturor participanţilor la trafic.

Pe parcursul a numai opt ore, mai exact între orele 16:00 – 24:00, poliţiştii s-au deplasat pe raza localităţilor Giarmata, Pişchia, Maşloc, Stamora Română, Moşniţa Nouă, Moşniţa Veche, Urseni, Sacoşu Turcesc, Berini, Otveşti, Tormac, Sânandrei şi Calacea, unde au acţionat pentru depistarea conducătorilor de vehicule care nu respectă normele rutiere.

Acțiune are un bilanț ”stufos”, poliţiştii întocmind 12 dosare penale, conducătorilor de vehicule depistaţi fără permise de conducere sau cu vehicule neînmatriculate. De asemenea, au fost aplicate 43 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 5.500 de lei. Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 7 permise de conducere şi retrase 4 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Sub cupola M.A.I! Deținutul Alin Morcocian susține că, aflat în arest preventiv, agentul-șef Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale i-a facilitat o...

Înainte de toate, așa cum știu toți infractorii din spațiul danubiano-carpato-pontic, nu e niciun...

La milimetru! Rroma Denisa Căldăraș a ratat cursa Wizz Air de Dortmund care ar fi plasat-o, după audierile de la Parchet, direct în brațele...

Că Denisa Căldăraș a avut noroc cu carul, când a scăpat din ghearele (sub)ofițerilor...