ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Migranţi iranieni, depistaţi la frontiera cu Ungaria. Cum au vrut doi hunedoreni să-i treacă granița, ILEGAL

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Marți, 3. februarie 2015, în jurul orei 23:00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare au observat, cu ajutorul aparaturii portabile de supraveghere pe timp de noapte, un autoturism care se deplasa spre Punctul de Trecere a Frontierei Cenad şi care a oprit la 300 metri de frontieră. Pe timpul staţionării, din mijlocul de transport au coborât trei persoane care au început să se deplaseze pe jos, peste câmp, înspre Ungaria, ocolind perimetrul P.T.F. Cenad.

Poliţiştii de frontieră au declanşat imediat o acţiune specifică în urma căreia au reţinut şi condus persoanele în cauză, care nu îşi justificau prezenţa în zonă, la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră pentru cercetări. Totodată, autoturismul, în care se aflau doi cetăţeni români, a fost identificat în P.T.F. Cenad, fiind de asemenea condus la Sectorul Poliţiei de Frontieră în vederea clarificării situaţiei.

Oamenii legii au constatat că bărbaţii depistaţi pe câmp sunt cetăţeni veniți din Iran, cu vârste cuprinse între 24 şi 32 de ani, asupra lor fiind găsite documente de identitate eliberate solicitanţilor de azil în România. Totodată, s-a stabilit că şoferul şi pasagerul din mijlocul de transport sunt cetăţenii români C. Alexandru şi B. Tiberiu, ambii în vârstă de 23 ani, domiciliaţi pe raza judeţului Hunedoara.

În cadrul primelor cercetări, bărbaţii depistaţi pe câmp au declarat că vroiau să ajungă în Spaţiul Schengen şi nu posedau viză valabilă, fapt pentru care intenţionau să treacă ilegal frontiera în ţara vecină, pe jos. Cei doi cetăţeni români au declarat că mergeau în Ungaria şi i-au luat ”la ocazie” pe cei trei iranieni, din Timişoara.

”Toți cei cinci s-au ales cu dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, respectiv de complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, cercetările fiind în derulare, la finalizare urmand a fi luate măsurile legale ce se impun” ne-a comunicat agent principal de poliție Mihaela Leș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore