ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Ripensia Timişoara joacă marţi în „optimile” Cupei României. Vezi cât costă biletele şi cine intră gratis

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cea mai mare „surpriză” a Cupei României Timişoreana o reprezintă, fără îndoială, Ripensia Timişoara. Echipa de la Gara Mică s-a calificat pentru prima oară în istoria fotbalului românesc în această fază a competiţiei, din postura de participantă în Liga a V-a a fotbalului românesc.

„Ripi” joacă peste mai puţin de o săptămână, o nouă filă de istorie, în compania celor de la Pandurii Tg. Jiu. Vineri, 25 octombrie 2013, galben-roşii pun în vânzare biletele de acces la partida ce se va desfăşura, din nou, pe „Dan Păltinişanu”. Preţurile acestora vor fi aceleaşi indiferent de varianta de tribună aleasă de cumpărător, fie Tribuna 0, fie Tribuna 1 sau Tribuna 2. Aceesul nu va fi posibil în peluzele „Marelui Oval” bănăţean, iar cei ce vor alege să vadă „live” meciul sunt nevoiţi să scoată din buzunar 10 lei.

Sâmbătă, 26 octombrie 2013, începând cu ora 18:00, în cadrul unui eveniment organizat de clubul de la Gara Mică la Iulius Mall, ocazie cu care galben-roşii serbează 85 de ani de la înfiinţare, fanii vor putea achiziţiona şi de aici bilete de acces la meciul de marţi, însoţite de programul de meci.

Ripensia Timişoara – Pandurii Tg. Jiu se joacă marţi, 29 octombrie 2013, începând cu ora 16:00, pe stadionul Dan Păltinişanu şi va fi transmis în direct de postul DigiSport.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore