ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Clinic Municipal de Urgență a fost inaugurată astăzi, cu trei luni mai devreme VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Lucrările de modernizare și extindere a Unității de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Municipal de Urgență Timișoara (Clinicile Noi), au fost încheiate astăzi, când primarul Nicolae Robu, viceprimarul Dan Diaconu și managerul spitalului, dr. Mazilu Octavian, au tăiat panglica de inaugurare în prezența jurnaliștilor. Realizat din bugetul local, întreaga construcție a constat suma de 3 milioane de lei.

După ce s-au început lucrările în data de 16 februarie 2015, aceasta a fost inaugurată astăzi, cu trei luni mai devreme înaintea termenului de 11 luni. „Sunt foarte bucuros că încă un obiectiv spitalicesc a fost finalizat după ce, recent, am inaugurat Clinica de dermatologie a Spitalului Municipal din Timișoara. Această unitate de primire urgențe era foarte necesară pentru că, cea veche, era total necorespunzătoare, era depășită din toate punctele de vedere. Ne asumăm realizarea acestei construcții care s-a finalizat înainte de termen”, a ținut să precizeze, cu fală, primarul Nicolae Robu.

Unitatea de Primire Urgențe a spitalului va funcționa la parterul clădirii principale. „Construcția, după cum se vede dintr-o privire, de la intrare, este făcută celor mai înalte standarde pentru o unitate de primire urgențe. Vreau să-i felicit pe realizatorii proiectului, firma SC ALEX DIA CONSTRUCT SRL, pentru seriozitatea de care au dat dovadă. Avem și elemente de dotare tehnică la același nivel, nu doar o clădire nouă, și suntem mulțumiți că, începând de acum, la Spitalul Municipal Clinic de Urgență Timișoara se vor putea oferi condiții de asistență medicală de urgență de calitate, pentru a pune în valoare competența pe care medicii de aici o au. Vom continua investițiile în sănătate”, a menționat edilul Timișoarei. În completarea sa a venit și managerul spitalului, doctorul Octavian Mazilu, care a anunțat funcționalitatea imediată a noii clădiri. „Există un anumit ordin de ministru cu privire la condițiile pe care o astfel de construcție trebuie să le îndeplinească, ceea ce constituie o importanță deosebită. Aș vrea să vă spun că, în momentul de față, capacitatea proiectată este de 16-17 locuri, că dotarea va cuprinde și mobilier nou și că este dotată cu ecograf, cu aparatură de monitorizare a pacienților, cu aparat de terapie, cu tot ceea ce ține de resuscitarea modernă. Am făcut demersuri pentru lărgirea schemei de medici, suplimentând schema de personal cu 4 locuri, astfel încât să se poată lucra în ture. Momentan sunt 10 medici”, a spus dr. Octavian Mazilu.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore