AcasăStiriSocialNicolae Robu, apel DISPERAT pentru salvarea sportului timișorean

Nicolae Robu, apel DISPERAT pentru salvarea sportului timișorean

Situația complicată din punct de vedere financiar în care se află sportul timișorean l-a făcut pe primarul Nicolae Robu să aibă o nouă ieșire pe Facebook. Mai concret, acesta face un apel către toate companiile de pe Bega, dar și la cetățenii Timișoarei, să sprijine cele patru cluburi de prim eșalon ale orașului: ACS Poli, Timișoara Saracens, BC Timișoara și CH Politehnica.

„După putința fiecăruia și prin cumpărarea de abonamente la meciuri. Acum, cât încă nu e prea târziu!”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.

Primarul Nicolae Robu, pe Facebook

„APEL CATRE TIMISORENI,
PENTRU SPORTUL TIMISOREAN !

Stimati si dragi timisoreni,

Timisoara a fost, dintotdeauna, un oras cu dragoste de sport. In lungul timpului, s-au atins momente de mare performanta, atat in sporturile de echipa, cat si in cele individuale. Prin ele, prestigiul orasului a crescut enorm.

Cand am candidat de Primar, am promis sprijin pentru sport. Pentru toate sporturile, dar, in mod special, pentru fotbal, pentru Poli. SI M-AM TINUT DE CUVANT asa cum am facut cu tot ce-am promis! Au fost alocati, din bugetul local, pentru sport, in acesti ani de cand sunt eu Primar, mai multi bani ca oricand. Iar performantele nu au intarziat sa apara! S-au castigat:
1. Campionatul Romaniei la Rugby
2. Cupa Romaniei la Rugby
3. Cupa Regelui la Rugby
4. Cupa Romaniei la Baschet
iar la fotbal, noua Poli a obtinut doua victorii de rasunet, dintre cele atat de ravnite in toata istoria noastra: una cu Dinamo (2-0) in 2012 si o alta cu Steaua (1-0) in 2015! Echipa de handbal, la un moment pe punctul de a retrograda, este astazi pe locul 3, dupa 5 victorii consecutive!

ACUM, INSA, URMARE A UNEI DECIZII A CURTII DE CONTURI -NUMAI LA TIMISOARA DATA, IN TOATA TARA!-, AM AJUNS, CU TOATE CLUBURILE, IN MARE DIFICULTATE: N-AM MAI PUTUT DA NICIUN BAN -DESI AM AVEA DE UNDE- SI RISCAM UN ADEVARAT DEZASTRU!

EU AM SPERANTA CA FORUL NATIONAL AL CURTII DE CONTURI VA ADMITE CONTESTATIA NOASTRA SI VA ANULA DECIZIA CAMEREI DE CONTURI TIMIS, IAR DACA NU SE VA INTAMPLA ASA, CA NE VOR FACE DREPTATE INSTANTELE DE JUDECATA; MAI ALES CA FORMA NOASTRA DE ORGANIZARE ARE DINTRU INCEPUT GIRUL JUDECATORIEI! DAR, PANA ATUNCI, ECHIPELE MOR DACA NU LE SPRIJINIM!

Fac apel la toate companiile timisorene, la cetatenii Timisoarei, sa sprijine ACUM cele patru cluburi de prim esalon ale orasului -ACS POLI (fotbal), RCM UVT SARACENS (rugby), BC (baschet), CH POLITEHNICA (handbal)-, cu donatii in bani dupa putinta fiecareia / fiecaruia si prin cumpararea de abonamente la meciuri. ACUM, CAT INCA NU E PREA TARZIU!

HAIDETI, DRAGI TIMISORENI, SA ARATAM INCA O DATA, TARII INTREGI, CE POATE TIMISOARA!”.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente