Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăRobu: Nu se pot obține fonduri europene nici prin semnătura președintelui intergalactic,...

Robu: Nu se pot obține fonduri europene nici prin semnătura președintelui intergalactic, darămite prin semnătura altcuiva. Vezi despre cine vorbește edilul!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

După ce Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri naționale din România (CNADR) a anunțat că nu există finanțare pentru construcția centurii de ocolire Timișoara Sud, neceseară pentru înlesnirea traficului din oraș, primarul Nicolae Robu reacționează.

Edilul a aflat astăzi că Titu Bojin a anunțat va face o vizită la București pentru a încerca să atragă fonduri, asta în condițiile în care banii statului vor merge, pentru construirea de drumuri, în Caracal, Ștei, Alșed, Bacău, Târgu Mureș și Mihăilești. Primarul consideră ienficient și chiar politicianist demersul lui Bojin. Robu crede președintele Consiliului Județean nu are cum să negocieze fondurie, nici dacă ar fi președinte intergalactic.

„Eu cred că este ori o neînţelgere a modului în care se administrează proiectele europene ori un joc politicianist în prag de campanie electorală. Proiectele europene se finanţează cu totul şi cu totul altfel decât prin întâlniri între diverse persoane. Proiectele europene vor putea fi depuse după ce se finalizează şi se fac oficiale specificaţiile programului de finanţare 2014-2020. După acel moment, diverşii aplicanţi oficiali trebuie să depună proiecte, care intră într-o jurizare. Unele dintre ele vor fi finanţate. Nu se poate obţine finanţare pe proiecte europene nici prin semnătura preşedintelui intergalactic, dacă ar exista aşa ceva, darămite prin semnătura altcuiva. Altfel ne batem joc de oameni, le subestimăm inteligenţa.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare