Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

BC Timișoara câștigă turneul amical de la Sarajevo. ”Leii” așteaptă debutul noului sezon

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Alb-violeții au încheiat așa cum se cuvine seria meciurilor amicale dinaintea sezonului competițional care stă să înceapă. BC Timișoara a cucerit trofeul patrulaterului de la Sarajevo, după ce în finală a obținut o nouă victorie la 23 de puncte diferență, în finala disputată sâmbătă seară, în fața unei formații din elita baschetului croat.

”Leii din Banat” au jucat excelent, elevii lui Petricevic câștigând la cel puțin patru puncte fiecare dintre cele patru sferturi. Timișorenii aveau +15 la jumătatea partidei (42-27), pentru ca până la finalul acesteia diferența de pe tabela de marcaj să ajungă la 23 de lungimi, deși pentru alb-violeți au evoluat toți jucătorii de pe foaia de arbitraj.

Evoluția scorului în partida BC Timișoara – GKK Sibenik 90-67, a fost următoarea: 18-11, 24-16, 21-17, 27-23, în timp ce ”superlativele” bănățenilor au fost: Tica 22 puncte, Jovanovic 12 puncte, Toth 12 puncte, Lewis 11 puncte, 7 recuperări, Manigat 9 puncte, Stăncuț 8 puncte, Pesic 8 puncte, Milencovic 5 puncte, Popescu 3 puncte.

Bilanțul pregătirilor

BC Timișoara a câștigat opt din cele nouă meciuri amicale, adversarele alb-violeților provenind din țări precum Serbia, Austria, Slovacia, Bulgaria, Bosnia și Croația. Între acestea, trei dintre echipele pe care le-a înfruntat sunt campioane naționale în țările din care provin: Inter Bratislava, Gussing Knights și Igokea Aleksandrovac, în timp ce singurul eșec a fost înregistrat pe terenul campioanei din Austria, în condițiile unui arbitraj potrivnic.

Sezonul oficial din România începe sâmbătă, 27 septembrie 2014, pe terenul celor de la ”U” Cluj, partida contând pentru turul optimilor de finală ale Cupei României.
Foto:balkanbasket.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare