Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cu sirienii ÎN PORTBAGAJ! Așa au vrut să treacă granița trei bulgari, la Cenad FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Sâmbătă dimineaţă, la intervale scurte de timp, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-au prezentat pentru a trece granița spre Ungaria, trei cetăţeni din Bulgaria, cu vârste cuprinse între 18 şi 45 de ani, la volanul a trei autoturisme.

În baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat un control fizic al celor trei autovehicule, iar rezultatele nu s-au lăsat așteptate. În locaşe special amenajate în autoturisme, sub bancheta din spate, respectiv între bancheta şi portbagaj, au fost găsite ascunse patru persoane de sex masculin.

Conform spuselor șoferilor bulgari şi în urma verificărilor efectuate de polițiștii de frontieră timișeni a rezultat că persoanele ascunse sunt cetăţeni din Siria, cu vârste cuprinse între 20 şi 31 de ani care aveau în plan să se oprească în două dintre statele Schengen, mai precis Austria și Germania.

În cadrul primelor cercetări, ei au declarat că au plătit unor conaţionali, sume cuprinse între 6.000 şi 8.000 de euro pentru a ajunge la destinaţie, însă poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei celor în cauză, cei trei şoferi bulgari fiind cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi, iar cei patru cetăţeni sirieni sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare