Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriNesimțiții traficului de pe la noi, sau ce se întâmplă când mușchii...

Nesimțiții traficului de pe la noi, sau ce se întâmplă când mușchii îți acaparează creierul FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Esta valabil și pentru cazul pe care vi-l prezentăm în ceea ce urmează. Angajații BGS aflați în misiune sau nu, căci asta nu dă dreptul nimănui să încalce legea, și-au parcat ”autospeciala”, deși mașinile lor nu fac parte din această categorie, legal vorbind, direct pe trecerea de pietoni de pe strada Gheorghe Lazăr din Timișoara.

Șoferul Hummer-ului din imagini, cu numărul de înmatriculare B 99 BGX, dă dovadă că uneori mușchii iau locul neuronilor, la fel cum zebra, din punctul lui de vedere, devine loc de parcare. Păcat că Poliția nu a fost sesizată de nimeni, pentru a-i da o lecție ”nesimțitului” care e plin de educație… nici măcar rutieră!

Foto: Orașul Timișoara

1 COMENTARIU

  1. Ba voi astia care comentati aiurea dw bgs ce nu as da sa fiti intr.un loc pe care il pazeste bgs.ul si sa aveti probleme cu boschetarii tiganii sau betivii recalcitranti si sa nu vina bgs.ul decat dupa ce o patiti rau si atunci sa spuneti ca a ajuns tarziu firma da paza si agentul sa zica ca nu a vrut sa incalce regulile de circulatie si a cautat loc de parcare.Atunci sa va vad zmeilor care nu va dati seama ce vb.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare