Esta valabil și pentru cazul pe care vi-l prezentăm în ceea ce urmează. Angajații BGS aflați în misiune sau nu, căci asta nu dă dreptul nimănui să încalce legea, și-au parcat ”autospeciala”, deși mașinile lor nu fac parte din această categorie, legal vorbind, direct pe trecerea de pietoni de pe strada Gheorghe Lazăr din Timișoara.

Șoferul Hummer-ului din imagini, cu numărul de înmatriculare B 99 BGX, dă dovadă că uneori mușchii iau locul neuronilor, la fel cum zebra, din punctul lui de vedere, devine loc de parcare. Păcat că Poliția nu a fost sesizată de nimeni, pentru a-i da o lecție ”nesimțitului” care e plin de educație… nici măcar rutieră!

Foto: Orașul Timișoara

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

1 COMENTARIU

  1. Ba voi astia care comentati aiurea dw bgs ce nu as da sa fiti intr.un loc pe care il pazeste bgs.ul si sa aveti probleme cu boschetarii tiganii sau betivii recalcitranti si sa nu vina bgs.ul decat dupa ce o patiti rau si atunci sa spuneti ca a ajuns tarziu firma da paza si agentul sa zica ca nu a vrut sa incalce regulile de circulatie si a cautat loc de parcare.Atunci sa va vad zmeilor care nu va dati seama ce vb.

Comments are closed.