Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
vocea timisului

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Publicitate Vocea Timisului

Din aceeași categorie

Nesimțiții traficului de pe la noi, sau ce se întâmplă când mușchii îți acaparează creierul FOTO

Esta valabil și pentru cazul pe care vi-l prezentăm în ceea ce urmează. Angajații BGS aflați în misiune sau nu, căci asta nu dă dreptul nimănui să încalce legea, și-au parcat ”autospeciala”, deși mașinile lor nu fac parte din această categorie, legal vorbind, direct pe trecerea de pietoni de pe strada Gheorghe Lazăr din Timișoara.

Șoferul Hummer-ului din imagini, cu numărul de înmatriculare B 99 BGX, dă dovadă că uneori mușchii iau locul neuronilor, la fel cum zebra, din punctul lui de vedere, devine loc de parcare. Păcat că Poliția nu a fost sesizată de nimeni, pentru a-i da o lecție ”nesimțitului” care e plin de educație… nici măcar rutieră!

Foto: Orașul Timișoara

Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

  1. Ba voi astia care comentati aiurea dw bgs ce nu as da sa fiti intr.un loc pe care il pazeste bgs.ul si sa aveti probleme cu boschetarii tiganii sau betivii recalcitranti si sa nu vina bgs.ul decat dupa ce o patiti rau si atunci sa spuneti ca a ajuns tarziu firma da paza si agentul sa zica ca nu a vrut sa incalce regulile de circulatie si a cautat loc de parcare.Atunci sa va vad zmeilor care nu va dati seama ce vb.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore