Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialȚiganii din Satu Mare, prinși de jandarmi, la furat de fier vechi!...

Țiganii din Satu Mare, prinși de jandarmi, la furat de fier vechi! Fosta fabrică U.M. Timișoara – ținta hoților

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Sâmbătă, 20 septembrie 2014, în jurul orei 17:00, pe timpul executării misiunii de asigurare a ordinii publice pe raza Secţiei 5, un echipaj de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Timişoara, a surprins trei persoane de sex masculin, de etnie romă care transportau fier vechi într-un cărucior de dimensiuni mari.

Jandarmii au trecut la stabilirea identităţii acestora şi la cercetarea provenienţei materialului feros pe care aceştia îl transportau. B.S.B, în vârstă de 22 de ani, B.I., de 33 de ani şi D.F., de 25 de ani, toţi cu domiciliul în judeţul Satu-Mare, au declarat că au sustras fierul din incinta fostei U.M.Timişoara.

Cantitatea de aproximativ 400 de kg de fier au fost predate societăţii de unde au fost sustrase pe bază de proces-verbal, iar celor trei persoane le-au fost întocmite actele de constatare în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare