Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEducațieAu început simulările la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat. Câţi elevi sunt testaţi...

Au început simulările la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat. Câţi elevi sunt testaţi în Timiş

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Zi cu emoţii pentru elevii din Timiş. Astăzi, elevii de clasa a VIII-a, elevii de clasa a XI-a şi elevii de clasa a XII-a susţin simulările la examenele aferente claselor în care se află. Conform programului anunţat de Ministerul Educaţiei, atât elevii care vor susţine în acest an Evaluarea Naţională, cât şi cei care vor susţine examenul de Bacalaureat susţin, astăzi, proba scrisă la Limba şi Literatura Română. În cifre, situaţia din Timiş arată în felul următor: 5.269 de elevi susţin simularea la Evaluarea Naţională, şi 4.279 de elevi de clasa a XI-a şi 5.055 de elevi de clasa a XII-a susţin proba de Limba şi literatura română la simularea pentru Bacalaureat.

Pe 15 martie, elevii din clasele a VIII-a vor susţine proba la Matematică, iar cei din clasele a XI-a şi a XII-a proba obligatorie a profilului, adică Matematică sau Istorie. Ultima probă va avea loc în 17 martie şi va fi susţinută doar de elevii de clasa a XII-a cărora le vor fi testate cunoştinţele la proba la alegere a profilului.

Subiectele primite de elevi la Evaluarea Naţională pot fi consultate aici, iar cele aferente simulării la Bacalaureat aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare