Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Președintele României, Klaus Iohannis, deranjat de corupția care iese la iveală tot mai mult. Vezi ce mesaj tranșant a transmis

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

”Eu nu fac politică pentru persoane, eu fac politică pentru România. Îmi doresc ca la sfârșitul mandatului meu să putem afirma că a dispărut corupția generalizată. România are un potențial enorm, dar corupția ne ține în loc, trebuie să scăpăm de ea și, în primul rând, de corupți” a scris Klaus Iohannis pe celebra rețea de socializare.

După postarea acestui mesaj, președintele României a fost invitat la o emisiune pe postul Realitatea TV, acolo unde, Iohannis a declarat că ”trebuie să vedem lucrurile aşa cum sunt, corupţia este o ameninţare la adresa securităţii naţionale, punct. Şi ca atare, vreau să o tratez, eu elimin ameninţările unde se pot elimina. În consecinţă, voi încuraja foarte mult lupta împotriva corupţiei, lucru pe care l-am mai spus şi îl mai spun. Eu îmi doresc ca la sfârşitul mandatului meu, când mă pregătesc să plec de aici, să putem afirma că în România mai există ici-colo câte un caz de corupţie, dar a dispărut corupţia aproape generalizată. Este un lucru pe care mi-l doresc şi este un obiectiv pe care mi l-am pus. Este clar că România are un potenţial enorm, potenţial de creştere, de dezvoltare, oameni deştepţi, oameni cu viziuni, dar printre altele corupţia ne ţine în loc. Concluzia, trebuie să scăpăm de corupţie, dar în primul rând de corupţi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare