Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Președintele României, Klaus Iohannis, condamnă cu fermitate atacurile teroriste de la Copenhaga

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

O persoană a fost ucisă, iar alte două rănite sâmbătă după-amiaza, într-un atac armat asupra unei cafenele din Copenhaga, în care avea loc o dezbatere. Acest incident a fost urmat azi-noapte, de un al doilea, la fel de tragic. În cel de-al doilea atac, un evreu a fost ucis, iar doi poliţişti au fost răniţi în apropierea principalei sinagogi din Copenhaga.

”Acțiunile teroriste au început la un centru cultural, în cursul unei dezbateri privind islamismul și libertatea de expresie, și au continuat în apropierea unei sinagogi din centrul capitalei daneze. După atentatele din luna ianuarie, de la Paris, sunt vizate din nou libertatea de expresie și diferențele religioase.

România își reafirmă sprijinul față de lupta împotriva terorismului și față de măsurile europene de combatere și descurajare a oricăror tentative de terorism.

În același timp, toleranța față de credințele religioase ale popoarelor trebuie să fie respectată și cultivată atât în presă cât și în discursurile publice” anunță Departamentul de Comunicare Publică al Administrației Prezidențile din România, ca urmare a celor două incidente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Distinctie prezidentiala pentru Teatrul National din Timisoara

Teatrul Național ”Mihai Eminescu” din Timișoara a primit o distincție deosebită, zilele trecute, din...

Presedintele Romaniei: Nu renuntati la vot din cauza unui guvern incompetent!

Președintele României, Klaus Iohannis a transmis un mesaj prin care îndeamnă românii să nu...

Klaus Iohannis l-a anunţat prin SMS pe Sorin Grindeanu că este premier

Pentru că românul s-a născut poet şi ştie pe lângă fotbal şi politică să...