ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Lenovo vrea să devanseze Hewlett-Packard pe piaţa europeană a PC-urilor până în 2015

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Compania, înregistrată în China şi în Statele Unite, anticipează un potenţial semnificativ de extindere în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA), a declarat Gianfranco Lanci, preşedintele operaţiunilor Lenovo în această regiune.

„Vrem să devenim numărul 1 în următoarele 18 luni, până la începutul lui 2015. Există oportunităţi mari de creştere în domeniul PC-urilor în întreaga regiune şi mai este spaţiu de dezvoltare”, a afirmat Lanci într-un interviu la expoziţia pentru electronice de consum IFA din Berlin.

Hewlett-Packard şi-a păstrat supremaţia în regiune în trimestrul al doilea, cu o cotă de 18%, dar a pierdut teren în faţa Lenovo, care este în creştere, potrivit firmei de analiză a pieţei Gartner.

Lenovo a avut în trimestrul al doilea o cotă de 12%, urmată de Acer.

Pentru a deveni lider, Lenovo introduce noi laptop-uri şi produse precum notebook-uri şi tablete. Compania a lansat pe piaţă în această săptămână trei laptop-uri ThinkPad, mai subţiri şi mai uşoare decât modelele anterioare, precum şi o colecţie de dispozitive „multimode” destinate utilizatorilor de business şi casnici.

Lenovo a prezentat joi şi un aparat premium din gama smartphone, pentru a concura liderii de piaţă Samsung Electronics şi Apple. Telefonul Vibe X are un ecran de 5 inci (12,7 centimetri) şi funcţionează cu sistemul Android 4.2. Aparatul va intra la vânzare pe piaţa chineză lună viitoare şi pe alte pieţe din decembrie.

„Intenţionăm să intrăm pe piaţa europeană la jumătatea anului viitor, cu acest aparat”, a spus Lanci. Preţul va fi la nivelul superior al gamei de smartphone-uri Lenovo în afara Chinei, de 149-499 euro.

Lenovo este pe locul al doilea în China pe piaţa smartphone-urilor ieftine şi pe locul patru în lume. În prezent, compania vrea să intre pe piaţă cu telefoane care să cuncureze direct Galaxy S4 al Samsung şi iPhone al Apple.

De asemenea, Lenovo vrea să ajungă în acest an la o cotă de 5% pe piaţa tabletelor din regiunea EMEA şi la 10% în 2014.

 
Sursa:economica.net

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore