Atenţie mare şoferi! Poliţia a inaugurat săptămâna „SEATBELT” (Centura de siguranţă)

- Advertisement -

Nefolosirea centurii de siguranţă şi celelalte abateri care pun în pericol siguranţa traficului rutier (excesul de viteză, efectuarea unor manevre riscante de depăşire, neacordarea priorităţii celor în drept, etc.) conduc la rănirea gravă a persoanelor implicate în astfel de evenimente rutiere.

În perioada 9-15 septembrie 2013, poliţiştii timişeni, sub coordonarea Direcţiei Rutiere – I.G.P.R., vor desfăşura acţiuni punctuale pentru prevenirea şi combaterea încălcării normelor rutiere privind folosirea centurii de siguranţă pe principalele artere din municipiul Timişoara dar şi pe drumurile judeţene şi naţionale.

Aceste acţiuni au drept scop impunerea unui climat de disciplină în domeniul circulaţiei rutiere în ceea ce priveşte respectarea regulilor de circulaţie şi a normelor legale care reglementează circulaţia pe drumurile publice, precum şi asigurarea unui climat de siguranţă sporit pentru toţi participanţii la traficul rutier.

Pe timpul derulării acţiunilor în teren poliţiştii vor distribui materiale informativ-preventive în scopul conştientizării participanţilor la trafic a importanţei utilizării centurii de siguranţă.

„Conduceţi cu prudenţă!” este îndemnul oamenilor legii.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare