AcasăStiriEducatieIulius Mall Medical și Târgul Grădinițelor, două târguri la Mall-ul timișorean, în...

Iulius Mall Medical și Târgul Grădinițelor, două târguri la Mall-ul timișorean, în weekend

 

În acest final de săptămână, Iulius Mall Timişoara găzduieşte două evenimente tematice: Târgul Grădiniţelor şi Cluburilor Educaţionale, dedicat celor mici şi celor mari deopotrivă, şi Târgul IM Medical, adresat persoanelor interesate de servicii medicale de top.

Vineri, 10 mai 2013, cel mai vesel târg pentru copii îşi deschide porţile la etajul IULIUS MALL. Părinţii care vor participa la eveniment vor avea ocazia să aleagă pentru micuţii lor cele mai bune programe educaţionale şi de timp liber de la grădiniţele şi cluburile prezente. Organizatorii le-au pregătit şi celor mici un program dinamic. Astfel, sâmbătă, de la ora 17.00, copiii sunt aşteptaţi la teatru cu păpuşi, urmat de un spectacol de dans sportiv, pregătit de Clubul Magnum VRD, şi un atelier de teatru intitulat “Artă în nori”. Și duminică, micii vizitatori ai târgului vor putea să îşi testeze talentul artistic în cadrul atelierelor de pictură şi creaţie, programate de la ora 11.00, respectiv 18.30.

Tot de vineri până duminică inclusiv, clienţii aflaţi la cumpărături în IULIUS MALL sunt invitaţi la Târgul IM MEDICAL, care va avea loc la demisol, în zona Sarra Blu. Expozanţii prezenţi au pregătit pentru publicul larg cele mai bune pachete de servicii medicale specializate şi vor oferi informaţii personalizate celor interesaţi.

În cadrul manifestării, vizitatorii standului Centrului de Diagnostic Imagistic Neuromed vor beneficia, timp de trei zile, de consultaţii gratuite, cu medici neurologi şi cardiologi, şi vor primi informaţii complete despre serviciile oferite de clinica medicală. Consultaţiile de specialitate vor începe la ora 11.00, în toate zilele de târg. De asemenea, copiii sunt aşteptaţi în spaţiul de joacă realizat special pentru aceştia, unde vor participa la un concurs de desen, vor primi baloane şi vor asista la scenete. Concursul de desen va avea ca premii o bicicletă, o trotinetă Stun Street şi o pereche de role.

Și Athena Hospital le-a pregătit vizitatorilor săi vouchere cu reduceri substanţiale pentru diverse specialităţi medicale, iar cei care doresc să îşi testeze gratuit glicemia, tensiunea arterială, pulsul şi nivelul oxigenului în sânge o pot face de vineri până duminică, în intervalul orar 15.00 – 20.00.

De asemenea, şi standul Hiperdia oferă vouchere cu reduceri şi consultaţii gratuite la diferite specialităţi medicale, măsurarea tensiunii arteriale şi ecografii.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
538CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
186CititoriConectați-vă
48,300AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente